![]() |
|
ilk göz ağrım satıldı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
ersin025 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mart 2014 Saat 21:45 |
merhaba arkadaşlar bir süredir evde pc olmadığından forma giremiyordum. geçen ilk göz ağrımı sattım şu sıralar 30.000 tl ye kadar araç arıyorum yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
![]() |
|
TayfunGti ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2014 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TayfunGti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bence peugeot dan bşka araba alırsan seat leon veya gol 5 almalısın
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nasıl bir araç olacak? Siz seçin biz yorumlayalım
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
2008 leon 1.6 tuplu dusunursen msj yazarsın hocam |
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
2008 leon 1.6 tuplu dusunursen msj yazarsın hocam |
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Aslan gitti demek Ersin, hayırlısı olsun kardeşim, var mı senin düşündüğün bişeyler?
|
|
![]() |
|
ersin025 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
aslına bakarsanız 407 ve mitsubishi lancer (köpek balığı) düşünüyorum. ama yinede illede bunlar olsun demiyorum yinede önerilerinize açığım.
|
|
![]() |
|
serkan sorma sattım ama ilk göz ağrım olduğundan çok zor geldi üstelik kuzen aldı. şimdi 30 000 e kadar bişey düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
o fiyata dizel 308 alabilirsin
|
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
evet salih epey oldu görüşmeyeli ve dönüşümün ilk konusuda aslanın gitmesi oldu aslında dediğin iki arabada hoşuma gidiyor ama bakalım aciliyeti yok bekliyecez uygun temiz bişe düşene kadar sizlerinde kulağınızda olsun bulursanız haber verirseniz sevinirim
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hayırlısı olsun bence volkswagen almalısın
|
|
![]() |
|
arkadaşlar ayrıca lancer için düşünceleriniz görüşlerinizi bekliyorum
|
|
![]() |
|
İBRAHİM ASİL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Şereflikoçhisar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 195 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İBRAHİM ASİL
düşünürsen 2006 407 1.6 comfort var hatasız boyasız 145binde tamamen fabrikadan cıktıgı gibi flim vs yok
|
|
Asil :)
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Lancer fena araba değil gibi fakat dizeli yok galiba, benzin+lpg uğraşana kadar temiz dizel bir 407 - 308 sanırım daha mantıklı olacaktır.
Düzenleyen ahmed206 - 14 Mart 2014 Saat 00:57 |
|
![]() |
|
Haklısın aslında Lpg ile uğraşmak benimde pek işime gelmiyor ama dizelin düşük km ilgisini bulmak çok zor ayrıca bide 407 lerde turbo sıkıntısı çok oluyormuş diye duydum o yüzden biraz tırsıyorum:)
|
|
![]() |
|
Ben olsam o paralara 1.5 dCi motorlu araçlara bakardım, bildiğin Reno motoru ama Nissan falan da kullanıyor ve duyduğuma göre renonun en başarılı motoruymuş.
|
|
![]() |
|
Kardeşim link varsa paylaşırsan bakayım bi
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Haydaa, foto çekmeye gelecektin pazar günü, işi çıktı gelemedi dedim, ne ayaksın ersin yav :(
Hayırlısı olsun Sarı kız gitti ha :/ Dizel 407 hiç fena olmaz :))
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
köpekbalığı derima bi birde evo kitli olanları var yemede yanında yat :)
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
CrimsonChild ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CrimsonChild
Chevrolet Cruze derim ben. Hem model yüksek hem ciddi bir duruşu var
![]() |
|
1999 / 106 1.4i XR / ATEŞ KIRMIZISI.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |