![]() |
|
Partner teyip aldım ama hafıza sıfırlanıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mahsun494 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mahsun494
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mart 2014 Saat 02:59 |
Merhaba arkadaşlar partner 2005 model arabam var yeni teyib aldım. Yalnız kontağı kapattığım da hafıza sıfırlanıyor. Kablo yerlerini değiştirecem ama hangi kablo hangisine gelecek şaşırdım. Onun için sizden yardım istiyorum. Teybin markası ve modeli kenwood kmm 157 altta ki de bağlantı şeması...
![]() Bu da arabanın bağlantı şeması ![]() Yardımlarınız için şimdiden teşekkür...
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Soket aynı kalıcak ama siz sadece sarı ve kırmızının yerlerini değiştireceksiniz. Onların bağlantılarını bir kontrol edin ya hepsi bir sokete takılmıştır ya da birer birer bağlanmış ama sizin aracınızda yanlış bağlanmış. Onları ters bağlarsaız herşey düzelir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |