![]() |
|
Bu Saxo cuların 106 ile alıp veremedikleri ne? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
TayfunGti ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2014 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TayfunGti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2014 Saat 22:24 |
meraba arkadaşlar bu saxo cuların 106 ile alıp vemedigi ne hep kenidilerini üstün görüyolar geçen gün bi arkadaşrım saxo daha iyi filan fıksıtk biz yarış yapmaya karar verdik ve 1.4 quicksilverle vts yi devirdim valla ama bu internette çok var 106 üstünlgünü kabullenimiyolar
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
![]() ![]() ![]() ![]() |
106'nın muadili ya saxo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
TayfunGti ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2014 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TayfunGti
sunu demek istiyorum 106 yı ezik görüyolar saxo su olan arkadaşınız varsa bilrsiniz
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
saxo,106 nın gölgesinde kalmaya mahkum. bu bir gerçek.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
yıllar önce kartaldan taksim e kadar saxo kullandım ama bana sor hoplaya zıplaya o şerit senin bu şerit benim hesabı geze geze araba durmuyor basıyorsun gitmiyor üstelik kullandığım arabada servis bakımlı ve 5300 km de idi 0 gibi bişeydi kesinlikle 106 ile mukayese edilemez saxo cuların 106 yı çekememesidir bence
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Töbe töbe. ismi bi enteresan zaten :)
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
+18 = )
|
|
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Öyle deme abi saxo cu lar çekememezlik yapmaz .)
|
|
|
|
![]() |
|
töbe töbe için fesat kıvanç :D yada benim resmen trol lük yapıyoruz = ))
|
|
|
![]() |
|
Ne dedim yaw :) onlar öyle şey yapmaz dedm abi :D))
|
|
|
|
![]() |
|
hahhahahhhahahahahahaaaaaaaaaaaa =)))))
|
|
|
![]() |
|
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
106 cılar daha üstün olduğunu bildiği için kendini savunmazlar. saxocular ise (saxocu derken yanlış anlamayın lütfen sizler bizler gibi namuslu insanlar :D) eziklik piskolojisi ile devamlı kendinilerini övme ve yüceltme çabasında oldukları içindir çabaları... rahat olun ve onlara deyin ki
-yaw he he
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TayfunGti
haklısın kardeşim Bİde parantez içindeki cümlene cok güldüm |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
marka model farketmıyor kı dostum ya danık ıvır zıvır araçlarını 206 dan ustun gormeye çalışan arkadaşlarım var bu ınsanın kafasında bıtıyor ınsan bencıl olmasın ortada bır gerçek varsa adam gıbı adamlar kabullenır uzatmaz.Saxoda iyi araçtır ama asla bir 106 kadar popüler ve 106 ya eş değer bır araç değildir zaten çoğu şeyı aynı .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
206+bülent ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
banada garip geliyor bu durum yaa pejoya binilirmi diyor adam senin araç ne diyorum şahin diyor
al benden de bir yaw he he
|
|
carpe diem
206+ HDI |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
O dönemde 106 gti üretiliyor iken, insanlar neden hemen hemen aynı parayı verip saxo vts almışlar anlaşılır hiçbir tarafı yok
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
aynen abi isminde hayır yok neyi üstünmüş :) cenabet araba :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TayfunGti
güzel ve komik cevaplar geldi
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Bunların tamircilerinin tabelalarını düşünüyorum yada yol yer tarifi isteyeceksiniz mesela,
-s.a usta buralarda saxocu ahmet usta varmış yeri nerede acaba? -ne cevap verilir ki bu soruya :)) tabelada da Saxocu Ahmet falan mı yazar acaba :)) ahmet derken lafın gelişi hee :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
nnnnhahhahahhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |