![]() |
|
Logo'ya ışık aldım ama nasıl yapacağım ? (Çözüldü) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
Ssedo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2014 Saat 17:46 |
|
Merhaba arkadaşlar, çinden şöyle http://www.aliexpress.com/item/Super-cheap-PEUGEOT-206-207-308-208-The-logo-of-Led-light/1559794344.html bir şey aldım forumda bir arkadaş yaptırmıştı fotoğrafını görmüştüm şimdi o arkadaşı bulamadım forumda konuyuda hatırlamıyorum. Mecbur konu açmak zorunda kaldım, ürün yarın elime ulaşıyor çift taraflı bant ile yapıştıracağız sanırım o kısımı hallederim onda sıkıntı yok. Fakat elektrik kısımı kafamı karıştırıyor sislerden mi alacağım elektriği yoksa park lambalarından mı ? gerçi linkte göstermiş ama öyle yapsak bunu çalıştırır mı arabaya zararı olur mu ? elektriği nerden almamı önerirsiniz ?
fotoğraflar 2. sayfada yapıldı teşekkürler Düzenleyen Ssedo - 26 Şubat 2014 Saat 19:11 |
||
![]() |
||
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
logonun ordan fazla göze batmayacak şekilde delik açıp kabloyu geçireceksin sonra parklara bağlarsın..
|
||
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
||
![]() |
||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
dostum ben de bursada'yım aynı ürün birkaç gün sonra elime geçicek
![]() ![]() |
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
iyiymiş, bence değerlendirin bunu ![]() |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
Ssedo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
|
Hocam inanın onlar bizden daha kötü yapar hiç özen göstermiyorlar ben ön logoyu söktüm zaten sadece yapışması ve delmesi kaldı :) bence sizde kendiniz yapın ben bir de anahtar ekliyeceğim belki güzel olmazsa çok göz alırsa istemediğim zamanlar kapatırım parklardan alırım çıkışı tavsiyeniz için teşekkür ederim :) inş güzel olur göz almaz fazla
|
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
kırmızısını aldıysan frenlere bagla. frenlerle braber yansın. ama beyaz aldıysan parklara bağla. kablo gözüksün istemiyosan delmen gerekicek. deldikten sonra ister 3. fren lambasından ister park lambasından kablo çekip halledebilirsin.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Kursat duy sesimizi :)
|
||
![]() |
||
|
Beyazından aldım, fikir için teşekkürler :)
|
||
![]() |
||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
peki hocam yapamazsam haberleşiriz ![]() |
||
![]() |
||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
|
Yeni gördüm arkadaşlar. On taraftaki logoyu tamamen sokeceksiniz. Logonun nikelaj parlak kısmını plastik kisimdan ayiracaksiniz. Delme işlemi falan yok ordaki vida deliginden aliyosun kabloyu arka logoda delmek lazım sadece. Gelen malzeme iki tarafida yapışkanlı ekstra bant vs gerekmiyo. Ama bizim logodaki plastik aksam cok dandik benimki hafif kirikti yaparken tamamen kırdım slikonladim. Yani dikkat edin. El yatkınlığı yoksa bulasmayin. Elektrik de parklardan almak mantıklı. Benimki öyle
|
||
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
saolun hocam epey açıklayıcısı oldu ![]() |
||
![]() |
||
206+bülent ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
|
eski kasa 206 alasım geldi
![]() |
||
carpe diem
206+ HDI |
||
![]() |
||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
|
Veriyim takıl abi ayıpsın |
||
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
||
![]() |
||
206+bülent ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
|
bi ara değişelim
![]() ![]() ![]() |
||
carpe diem
206+ HDI |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
anlayamazsınız ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
|
![]() ![]() |
||
carpe diem
206+ HDI |
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
Fotoğraf video her türlü şenlik bekliyoruz, ben yapmam ama merak ettim
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
|
neyini merak ettin abi bende var ya mavi onun beyazı işte :) Hayır yani hava atmak gibi olmasında forumda ilk ben de yani. dipnot : Ankarada da görmedim daha :))))
|
||
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
Uzaktan belli oluyor mu, polis görünce kıllık çıkartır mı, logo mu yoksa içindeki ledler mi vurgulu gözüküyor alayını merak ettim valla
![]() çek gönder şöyle arabanın üstünde nasıl duruyor bakalım kürşat yahu
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
|
Angara aslanı konsunda diğer fotolara da bak görcen abi ;) avatardakinin büyüğü özellikle
|
||
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |