![]() |
|
307xr soğutma suyundaki yağ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muhammed.ceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2014 Saat 23:12 |
yag varsa suda conta yanmistir hocam.
|
|
![]() |
|
tegote ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Contaları gecen hafta değiştirdim üst kapak söküldü kırık çatlak bütün testleri yapıldı.Ya catlak vardır ya conta yakmıssın demişlerdi ikisindede sorun yok.Soğutma sisteminden dediler onada baktırdım 1 hafta rahat binebildim bugün gene suda yağ var.
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
hocam aracın hararetine bakmanı tavsiye ederim muhtemelen conta yakmışsın başka türlü radyatörde yağ olması imkansız yada antfirizden dolayı olur az miktarda da olsa antifirizde yağ vardır çünki ama lpg beynin eğer donma yapıyorsa ve gazdan ayağını çekince istop ediyorsa ve en önemlisi radyatörde yağ varsa büyük bi ihtimal conta yakmışsın en kısa sürede motorcuya gitmeni öneririm...
bir dene eğer aracın benzinde sıkıntısız gidiyorsa istop etmeden dediğim cevap doğru contada ara sıkıntıyı... geçmiş olsun hocam.... inşallah yanılıyorumdur...
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
tegote ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
Daha önce aynı konu açılmış olabilir ama benim sıkıntım bundan biraz fazlası
Aracım 307 xr 2005 model lpg li Biraz uzun yazıcam. Yardımlarınızdan ötürü şimdiden teşekkürle Yaklaşık 2 hafta önce soğutma suyunda yağ damlacıkları farkettim antipolution fault uyarısı vermeye başlamıştı servise gittim.Soğutma sistemi dediler.. daha önce karşılaştık hallederiz dediler.. Aracı o gün servise bırakmadım eve geldim ertesi sabah kalktığımda lpg kaçırdığını farkettim kaputu açtığımda yumruğum kadar bir buz kütlesi lpg nin hava girişini kaplamıştı ve gaz çıkışı vardı.Hemen servise gittim ve aracı bıraktım. Bütün contalar keçeler bobinler bujiler triger seti filitreler aklınıza ne geliyorsa herşeyi yenilettim ki başım bidaha ağrımasın dedim.Ancak bugün sabah kalktığımda yine bi gaz kokusu aldım ve kaputu açtığımda yine soğutma suyunda yağ var ve ne alakadırki gaz kaçağı var birbiriyle nasıl bağlatılıdır alaksız 2 durum ama 2si aynı anda boy gösteriyor. Bunlarla birlikte herkesin yaşadığı sorun boşa attığımda stop ediyor.2-3 gündür forumu okuyorum herkes bu sorunlardan sıkıntı cektiğini gördüm ve bende buna ekstra olarak gaz problemi aynı anda ortaya cıkıyor. Bir kaç ustaya götürdüm hepsi aynı şeyleri söylüyor conta diyor soğutma sistemi diyor ama hepsini zaten sıfırlattım.Önerebileceğiniz bi cözüm varsa onu uygulatayım işten ötürü hiç zamanım olmuyor getir götür yüzünden patronumla papaz durumdayım sürekli araç bozuldu işim var deyip izin istemekten bıktım.Daha önce başına gelen garanti cözümü budur diyebilecek bir arkadaş cıkarsa cok sevineceğim.Sorunları tekrardan yazıyorum. 1-Soğutma suyunda yağ var 2-Sürekli stop ediyor ve arac sabah zor çalışıyor rölantı çok düşük 3.Suya yağ karışınca aynı anda lpg kaçağı başlıyor.(Lpg Atiker ve 6 aylık onuda götürüp kontrol ettirdim sorun yok. suya yağ karıştığı anda gaz kaçağı ortaya cıkıyor.) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |