![]() |
|
komple renk degişimi ne kadar tutar ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
TayfunGti ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2014 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TayfunGti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2014 Saat 20:22 |
meraba arkadaşlar gri quicksilverim var bunu sarı yaptırmak istiyorum kopmle a dan z ye motor içi arabanın içi sizce kaç para tutar aranızda boyacı olan filan vardır ne kadarı bulur ?
|
|
![]() |
|
elestern ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende de colorline var ruhsatta mavi kendisi lacivert bunu buz mavisi yapasım var fiyat bilen arkadaşlar bana da haber ederse çok makbule geçer
|
|
2002 206 hb 1.4 bnz colorline
izmir |
|
![]() |
|
106ordu ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2014 Konum: ordu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
evet bende merak eger 2500 filan veya aşagısı olursa yaptırcam
|
|
![]() |
|
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
![]() ![]() ![]() ![]() |
kahramanmaraşta olsanız 1500-2000 tl gibi güzel bir işçilik ile bunu yaptırabilirdik.yada folyo kaplatabilirsiniz. alternatif olarak. kaliteli işçilikte iş görür folyo kaplama da.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
106ordu ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2014 Konum: ordu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
folyo istemiyorum elimde 2500 tl var bu iş için heralde yeter motor sokme tortido sökme vs sizce yetermi
|
|
![]() |
|
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
işçilik ile ilgili. benim şahinim vardı. aynı işlemi yaptırdım. harcadığım para şu şekilde idi
-kaporta+boya 1000 TL -elektrikci 500 TL (tesisattaki birçok kablo yenilendi sigorta kutusuna kadar da değişti. -motor tamircisi 100 TL (sadece motoru çıkarttı ve geri taktı) -döşemeci 180 TL (yeni kılıf ve kapı yüzlerinin içinin kaplaması koltukları sök tak dahil) -parçacı 1200 TL (aracın bir çok parçası yenisi ile değişti. ne kadar harcamam desenizde 20-30 liralık parça kırık olursa kırık şekilde takmaya içiniz el vermez. 30-50 derken bu fiyatı buldu) benim harcamam buydu. kaportacı koltukları ve farları bile söker. torpido ve motor için sadece para verirsin. aracı verirken kaportacı ile ayrıntıları konuş. ama arabayı komple söktürüp sonra komple taktırman iyi birşey değil. ben sana yaşamış bir tecrübe olarak söyleyeyim bunu. renk değişimi şuan için sadece heves. yerinde olsam folyo ile işimi halleder onu de ruhsata işletir keyfime bakardım.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
yazın istanbula gezmeye gelcem usta altın boya varmıs 106 da adam iyiymiş onla konuşacagım
|
|
![]() |
|
TayfunGti ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2014 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TayfunGti
bayagıda yaptırmak istyen varmıs usta altın boyayı bnde duymustum daha önce
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TayfunGti
evet telfondan görüşcem musait zamanda
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
görüs bakalım, bize de ortalama bir fiyat vermis olursun.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
usta altın boya candır :)
|
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
aracınızda kaporta masrafı yoksa eğer sadece boya işçiliği ise en fazla 1.500 yada 2000 civarı tutarı kaporta işçiliği varsa tutar artar!!!
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |