![]() |
|
SATILIK ÇOK ACİL 206 ROLAND GARROS (CAM TAVAN) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2014 Saat 19:17 |
ilanı kaldırdım
![]() Düzenleyen rolandgarros - 24 Şubat 2014 Saat 20:06 |
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İlgili ilan da bu olsa gerek.
Gerçekten çok güzel arabalar bu roland garros'lar. Ama ben şimdi pejo firmasına kızdım yani. Madem elinde böyle güzel bir araç yapma gücü vardı neden bunların devamı böyle gitmedi? Bi 2007 model arabama bakıyorum bir de 2004 model arabaya bakıyorum 2004 modelinin kadranı falan daha yeni duruyor. Hadi yol bilgisayarını hallettik de kliması falan her şeyi farklı yahu!
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen hocam ilgili ilan o araç
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Benim araba 2003 sonu model, 98binde boyasız, 18bin verseler anahtarı veririm, senin fiyatın hayali olmuş biraz ederi 15bin maxx.
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
yakın zamanda 17 bine vermedim hocam
![]() |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
hocam tamam belki takıntıdır sizin için roland ama ne biliyim o paraya rc alınır yahu bu ne 25 bin çok. cam tavanıda olmayıversin zaten aracı kullanana bi faydası yok cam tavanın sade arkada oturanlara bilirsin. bence 206 da son nokta RC
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
öyle diyorsunuz hocam haklısınız da, ama peki neden 1.4 HDİ panoramic?
![]() ![]() ![]() Düzenleyen rolandgarros - 21 Şubat 2014 Saat 23:00 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
.
Düzenleyen rolandgarros - 21 Şubat 2014 Saat 23:00 |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
valla ben ne panaromik bilirdim ne peugeot nede 206. 17-18 bin arası param vardı. sahibindene girdim 17-18 bin tl arası, 100 bin km altı, 2005 model üstü, dizel, tekirdağ diye seçerek arama yaptım. şuan kullandığım araç ilanlar arasında en mantıklı olandı. 94 binde kazasız 2005 model aracımı 17 bine aldım. cam tavan konusuna gelince gerçekten bi ayrıcalık özellikle her sabah ve akşam bizle arka koltukta yolculuk yapan 2 yasındaki kızım pek farkında değil cam tavan ayrıcalığının ama yakında anlar herhalde
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Öncelikle hayırlı satışlar olsun. Benim kafama şu takıldı bu cam tavan gti ya xt lerdeki gibi açılmıyor mu ?
Ayrıca 3.stop stickeri bende var ;) |
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
yok hocam açılmıyor. sadece iç döşemesi (tente) açılıp kapanarak isterseniz normal araçlar gibi, isterseniz cam tavanlı olarak kullanabiliyosunuz. ![]() |
|
![]() |
|
ZP105 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 471 |
İki aracın fiyatıda uçuklarda
Bence ikiside satılmaz :) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
ikimiz de fiyatları kırarsak hayalime ulaşabilir miyim peki? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bursat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 355 |
Sonucu merak ediyorum. Hayırlı satışlar olsun
|
|
308 Active | 1.6. HDI | 2015 "Pazartesi"
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli" 307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli" |
|
![]() |
|
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
ilan onaylanmadığı için inceleyemedim. bende merak ediyorum. kısmetse valla her türlü olur.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ZP105 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 471 |
Sen fiyatını 15 e çekecen oda 18 e cekecek o zmn belki olur
Ankarada bi ilan daha var gri modeli yuksek rolamd garros 18750 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |