![]() |
|
Yeni Ehliyet Alcaklar Okusun |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2014 Saat 13:16 |
Arkadaşlar selamlar biliyorsunuz ki ehliyet almak baya bi zorlaştı. Geçen aylarda kardeşim sınavı geçti hepsini verdi sıra geldi ehliyeti almaya fakat yeni sistem randevu almak gerekiomuş kaç gün uğraştıysak bir türlü alamadık o randevuyu en sonunda bir trafikçiye belli bi para verdikten snra o bizim adımıza randevu aldı. Ortalıkta bilinen sürücü kursu nereye bağlıysa oranın emniyetinden randevu alıp işlem yapmamızdı. Fakat biz sürücü kursu İstanbul/Güngören'de olmasına rağmen İstanbul/Bahçelievler emniyetten aldık ehliyeti. BU yazıyı da eşi dostu kardeşi veya kendisi ehliyet alacak olan arkadaşlar için yazıyorum her ilçeden randevu alıp ehliyetinizi istediğiniz yerden alabiliyorsunuz bizzat bunu işlemi yapan polis arkadaştan öğrendim. Yani hangi ilçedeyse sürücü kursunuz oranın Emniyetinden randevu almaya uğraşmayın zaten o randevu sistemi birtürlü olmuyor farklı ilçelerden deneyin randevu almayı bilginiz olsun.
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
başkasına para verip randevu almanıza üzüldüm. ben de bir ipucu vereyim, emniyetin sitesi sabah 9 da sistemi açıyor. 8.55 de çayınızı koyun bilgisayar başında sayfa açık hazır bekleyin. mutlaka sıra geliyor. 2 kere aldım. hemde en yogun yerden şişliden, sadece biraz sabır
![]() |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |