![]() |
|
oto alarm önerisi ??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2014 Saat 12:36 |
|
Arkadaşlar malum olay başıma geldikten sonra alarm taktırmaya karar verdim. Hangi marka model, tavsiyeleriniz önemli . Sustalı düşünüyorum ama gerisi nasıl olur çok bi bilgim yok açıkçası.
Düzenleyen kursat3006 - 17 Şubat 2014 Saat 12:59 |
||
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
||
![]() |
||
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bizim araçlarda (307) tavan lambası falan geç sönüyor. Bazı alarmlar durduk yere ötebilir, bazı alarmlar da araca zarar verebilir diye cenmax önermişlerdi. Elektrikçime gittim servise taktır, beni bu araba korkuttu dedi. Sonuç olarak otopark işim olunca taktırmadım..
|
||
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Elektrikçilerin korkulu rüyasıdır Pejo arabaları :D
Bir akrabam var Ben beni bildim bileli oto elektirği ile uğraşır. Alarm merkezi kilit fln fln. SAğlam ve iyi iş yapar. Şimdiye kadar tüm araçlara o baktı taki ben öğrenip uygulamaya başlayana kadar. Vakti zamanında Okida fln vardı. Sonradan bir sürü marka çıktı. Oem ve markatya özel ürünler de çıktı. Şu an araçlardan sadece Opel Corsa da, Orjinal beyne entegre bir sistem var. Ayriyetten kumanda fln yok aeracın kendi anahtarı ile çalışıyor. Ben Pejo için sorduğumda cam kaldırma modülü ve alarm istedim. Hiç beni kırmadan beni muhattap etme fransızla servise git dedi. Şaşırdım. İLk defa adam iş yapmam dedi. Sordum niye diye. Bir iki tane 206da denenmiş ama çok sıkıntı yaşamış. Servis kendi sistemi varsa taksın dedi. Kendisi Sincan da Kürşat istediğin bişi varsa numarasını vereyim bir konuş telefodna da yarıdmcı olur sana. Alarm toptancılarını fln tanıyor. |
||
![]() |
||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
|
Ali kardeşim bugün sasmazdaydim. Serefsizler camı kirmadan çıtasını kanirtmis yirtmis . Yenisini aldım taktirdim. ( 30 TL ) Sonra cancana gittim malum bütün camlar filmli yeni cam akvaryum gibi. Film cektirdik amfiye bagladigimiz ovalleri tekrar teybe bağladık. Alarm da taktircaktim ama vakit kisitliydi. Hic buna takamayiz falan demediler ama daha once denediler mi bilmiyorum. Ali bu arada şu kapıların kitlenmeme olayı da sol arka kapınin merkezisindenmis. |
||
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
|
Geçen hafta karlikci halilden spoiler siparişi vermiştim çarşamba çıkacak. Perşembe alarmla ikisini halletmeyi dusunuyodum ama sen kafamı karıştırdın şimdi
|
||
||
![]() |
||
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
|
Benim aracımda DESİ var ayrıca içinde dedektör göz var bir sıkıntı yaşamıyorum tavsiyem desi olacaktır sana ;)
|
||
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
|
Bu dedektör göz hareket algılayinca alarmı devreye mi sokuyor |
||
||
![]() |
||
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
|
Evet aracın çok yanına geldiğinde benim aracımda dedektör görüyor ve dıt dıt diye kısa kısa alarm veriyor araca girilirse motoru camları kapıları kitliyor ve alarm devreye giriyor bu şekilde kalıyorsun kumanda olmadan açılmıyor
|
||
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
||
![]() |
||
cansytnn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
|
Desi alarm sistemi nasıl birşey her yerde bulunur mu ? ankara'da bilen var mıdır ?
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |