![]() |
|
arkadaslar cooookkk acil yardım lutfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dies34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2014 Saat 22:16 |
ii geceler arkadaslar bu aracı goren tanıyan varmı ıcımızde lmayı dusunuyoruz uzaktn gelcez emekler bosa cıkmsın yardıcı olursanız sevinirm.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ruhsata-isli-yapili-sari-civciv-154111412/detay
|
|
206 rcccccc
|
|
![]() |
|
dies34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kmse yokmu bu forumda nasıl yardmlsma
|
|
206 rcccccc
|
|
![]() |
|
mistercasper ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sarı çizmeli mehmet ağa...
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Arkadaşım daha konuyu açalı çok olmamış aracı bilmiyo olabilir konuyu görenler cevap yazmıyor demekki
Düzenleyen Burak - 15 Şubat 2014 Saat 23:19 |
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
anlıyorum :((
|
|
206 rcccccc
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Ben aracı bilmiyorum ama kesinlikle kaplama araç almam . Değişen boya nerden emin olcan ? Stock bi 206 alıp en baştan yapmak daha zevkli bence
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
bu paraya alınırmı bu arac sizce
|
|
206 rcccccc
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
iyi baktırın bence motoruna vs fiyat düşük geldi bir iş olabilir
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
banada galeriden olması tuhaf geldi galerici adam buna taş çatlasın 11 vermiştir. o da en yuksek fiyat. şimdi şöle düşün bunun emsalınde iyi olduğunu düşündüğün bi aracın olsa 11 e veririrmisin galeriye? bence adam satamamaktan korkmuş ve galericiye vermiş bu aracı. ayrıca kaplama konusunda arkadasa katılıyorum
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
arac istanbul aracı deil telde konustm sase direk vs oynama yok agır bi kaza yokmus muayne yeni! sonucta cihazla kaplama altı boya tespıtı olmazmı
|
|
206 rcccccc
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Ön tampondakı soyuklar ve bagaj kapağındakı vuruk dışında gözüme bir şey takılmadı zevk hoşuna gittiyse alırsın ama ben 206 yı bu tarzda yakışıklı bulmadım pek kaplama olması sıkıntı değil adamın canı sıkılmıştır komple aracı boyatmak yerıne yaptırmıştır bu kaplamalarda ucuz şeyler değil sonuçta ama neden kaplama zevk ıçınmı başka bıseymı var orası rısk eğer sadece modifikasyon ıçınse problem değil.Herşeyi geçtım ön yargı olucak ama galericiden bu tarz araç almam ben .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Galericiden tek kapı araç alınmaz, Şahsi görüşüm.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Galericiden hiç araç alınmaz, Şahsi görüşüm. Bu aracı ben olsam almam, bana geçmişi pek temiz değil gibi geldi. |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bu aracın arkadan kesin kazası var, ve almayın bu aracı
|
|
![]() |
|
Bursat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 355 |
Öyle adamlar var ki aracım temiz bir sey çıksın bana getir vs laf cambazlıkları yaparlar ama işin aslı öyle değildir. Aracı kendi ustana göstermeden veya yetkili servise asla acele etme derim
|
|
308 Active | 1.6. HDI | 2015 "Pazartesi"
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli" 307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli" |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
selam kaplama olması önemli değilde kaplanmadan önce kaportanın durumu ne? belki heryerinde sadece astar atılarak bırakılmış lokal yama tarzı boyalar vardır bu şekilde kaplanmıştır kaplamayı söktürdüğünde büyük şok olabilirsin kaportada bikaç oynama dikkatimi çekti aracı almadan önce 100 tl vererek bi expertize sokmanı tavsiye ederim ama benim görüşüm bu arabayı galericiden alacağına sahibinden satılık bu aracın mudili bir araç bakman daha iyi olur kendi zevkine göre yaparsın arabayı yapacaksan eğer
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |