![]() |
|
HIZ SABİTLEYİCİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
bora028 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2014 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2014 Saat 17:58 |
|
ÖNCELİKLE HERKESE MERHABALAR
1.6 HDI 2011 PARTNER ORİGİN ADVENTURE PACK MODEL ARACIMA HIZ SABİTLEYICI TAKTIRMAK İSTİYORUM HIZ SABITLEME KOLUNU ALDIM İSTANBULDA NERDE AKTİFLEŞTİREBİLİRİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ankarada olsanız gelin hallediyim diyecektim de İstanbul u bilemeyeceğim.
Yönetici Serkan Abi yardımcı olacaktır. |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Ümraniye Özentaş sanayi sitesinde Kaçmaz elektronik var, C Blok No:11
Tuğrul Usta 0532 6568415 |
||
![]() |
||
bora028 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2014 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
|
ankarayada qelebılırım bu hafta ıcı ankarada nerde yaptırabılırım ulasabıleceqım ıletısım adresı varmı acaba
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Bir tek onun içinse gelmeyin ama yolunuzun üstü ve ya işiniz varsa İsmim Ali Numaram 537 380 32 86 Ben yardmcı olmaya çalışıırm. |
||
![]() |
||
|
bı seyahatım olacak qıresuna qecerken ordan qıderım yapılıyosa onuda taktırırım takılabılıyomu acaba bılqınız varmı kolun yerı falan var ama oluyomu acaba
|
||
![]() |
||
|
Aracinizin sase numarasini ozelden mesaj atarsaniz bir bakiyim donanim ve ekipmanlara. Yerin olmasi dert degil. Musurlerin olmasi lazim ve bsi ecu parametrelerinin uyumlu olmasi lazim. Bunlarin oldugu halde calismama luksude yok degil |
||
![]() |
||
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
|
Ali kardeşim bu konuda çok başarılı maşallah nazar değmesin. Bu akşam üstü benim aracıma da limitlemeli hız sabitleme sistemini aktif ederek çalıştırdı. Kendisine ilgisi ve bilgisi için teşekkür ediyorum. Sistem kusursuz çalışıyor maşallah ellerine sağlık. |
||
![]() |
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
ali sen bitanesin
![]() |
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
|
Teşekkür ederim efenim Pejo ya hız sabitleme konusunda hizmet her daim :D |
||
![]() |
||
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
|
Allah razı olsn ali :) sabitleme güzelmiş sıkıntısız kullanıyorm. ama limitlemeyi sadece senle denedik :))
|
||
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
||
![]() |
||
|
Ne demek abi :D Limitlemeyi ben de bugün denedim ilk defa cidden çok gereksiz bir uygulama. Ben ce sadece sürücü eğitimi araçlarıdna olmalı. |
||
![]() |
||
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
|
kesinlikle öyle. gayet gereksiz :))
|
||
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
||
![]() |
||
palarec ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
|
herkese selamlar,avrupa yakası hız sabitleme kolunu aktif edebileceğimiz bir yer varmı bildiğiniz?
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |