![]() |
|
İZMİR içi araç boyatacaklar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
murat savran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat savran
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2014 Saat 00:30 |
Arkadaşlar aracını komple veya parça olarak boya yaptıracak ve boyacı tanıdığı olmayan varsa benimle iletişime geçsin, uygun fiyata düzgün iş yapan bir usta var ben araç boyattım çok memnun kaldım ona yönlendirebilirim Murat Savran 0535 783 07 71 |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
YER NEREDE VE FİYATI NASIL BEN YAZA KOMPLE BOYATMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA ADAM GİBİ İŞÇİLİK LAZIM MALUM BOYA ŞAKAYA GELMEZ...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Merhaba;
kaça boyattınız?
|
|
![]() |
|
murat savran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat savran
![]() ![]() ![]() ![]() |
yer izmir karabağlar sanayidedir, ben tavan hariç boyayı 1000 tl yaptırdım ama aracınızın boyası (düz veya metalik) durumu ( çok macun ve zımpara istiyormu?) çok önemli ustanın görerek fiyat vermesi gerekir ama işçilikten memnun kalırsınız
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
fırın boya mı?
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Bende aaracımı yeni boyattım tavan zaten cam onun haricinde her yer boyandı boyacı tanıdığım işçiliği harika 1200 tl istedi. kaportacıda sökme takma işleri için birkaçta düzeltilcek yer vardı 500 tl aldı. ama boya işi baya uzun sürdü. koruyucusu korozyon önleyicisi macunu falan filan.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
BAKALIM BENDE YAZA DÜŞÜNÜYORUM AMA FİYATLAR ÇOK DEĞİŞKEN NEDENSE 600 DİYENDE VAR 2000 DİYENDE ...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat savran
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |