![]() |
|
Dizel Araçlar İçin Performans Uygulamaları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2014 Saat 12:20 |
|
Hep merak ettiğim bir konu aslında bu eminim benim gibi dizel araca binen kişilerinde çok işine yarayacaktır.Benzinli araçlar için yapılacak çok şey vardır bilenlerde çoğunluktadır eminim ancak dizel araçlar için yapılabilecek şeyler sınırlımıdır neler yapılabilir turbo büyütme yazılım vb şeyleri ben biliyorum başka dizel araçlar için performans arttırmak amaçlı neler yapılabilir arkadaşlar ?
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
araç üzerindeki dizel motor sökülüp yerine benzinli 2000 motor konulur kesin sonuç
![]() |
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
2lt motor konulacaksa yine dizel tercihim olur :D Burak, Kavramana güveniyorsan hiç birşeye bulaşmadan sadece nos kullan yeter kardeşim. Benzine oranla %50 daha fazla performnas veriyor nos dizel araçta. Yalnız nosla sert kalkarsan ya baskı blaatayı ya da lastiğin yarısını yersin. ![]() |
||
![]() |
||
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ya da pistonları eline alırsın :)
|
||
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
Şuanda kesin ve net birşey yok ama eğerki şartları olgunlaştırabilirsem golf ile biraz uğraşmayı planlıyorum şuanki durumumuz 2.0 TDİ 140 bg çok daha yukarılara çıkarılabilirmiş müsait bir araçmış büyük turbo ve yazılım aldığım ilk tüyolar eksoz nasıl olur onu merak ediyorum forumda dizel araçlara eksoz diye çok fazla konu var bir kaçtanesine baktım iyice kafamı karıştırdılar olurmu olmazmı ses olurmu performans olurmu hiç bişey anlamadım
Düzenleyen Burak - 09 Şubat 2014 Saat 23:49 |
||
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
dizel araç, ancak görsel olarak modifiye edilir, kaputun altının orjinalliği bozulmaz
|
||
![]() |
||
|
Vay arkadaş hayallerim suya düşmeye ve gerçeklerle yüzleşmeye başladım . Yazılımla 160 yada 180 hp felan olurmu acep bana en fazla ne kadar kazandırabilir ?
Düzenleyen Burak - 10 Şubat 2014 Saat 10:30 |
||
|
||
![]() |
||
|
Anlaşılan dizel araçlara birşey yapamıyoruz
|
||
|
||
![]() |
||
VLKNYKSLN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
superchips'e bak derim ondada fiyat biraz tuzlu gelebilir.
|
||
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ |
||
![]() |
||
|
peki dizel arabalara kesici yapılırmı vutuutututu için :D
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |