![]() |
|
kalorifer sürekli calısıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2014 Saat 10:58 |
merhabalar 2000 model 106 quicksilver aracım var benim sorunum şu kalorifer devir ayarı 0 da bile olsa sanki 1 konumundaymış gibi çalışıyor ayar tusunu cok hafif sol yapınca yani 0 ın az bişey soluna cevirince duruyor bırakınca gene baslıyor ben bunun için ne yapmalıyım yardımcı olabilirmisiniz tesekkürler şimdiden
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
0-1 bölgesinde pislik -oksitlenme -kısadevre falan var sanırım. Açılıp güzelce temizlenmesi ve gerekenlerin yapılması lazım.
|
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu ön tarafı kendim sökebilirmiyim araştırdım ama bulamadım hiç bi yerde nasıl sökülebilecegini bu forumda bi konu vardı ondada resimler gözükmüyor yoksa benmi göremiyorum anlamadım
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
aynı sorun bendede var, gizli kronik mi diye düşündürmüyor değil
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
|
i
![]() |
|
![]() |
|
tsgenc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
ön tarafı tors anahtar takımınız varsa rahatlıkla sökebilirsiniz. bende sökmüştüm
http://peugeotturkey.com/nasil_yapilir.asp?MakaleID=93
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
cok tesekkur ederim hafta sonu bakacagım
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Benim 106'da da aynı sorun vardı, sorun mu bilmiyorum tabi :) devir saatinin yerine duvar saati koyan mühendis onuda inceden inceden çalışsın ben böyle istiyorum deyip yapmış olabilir :D byx kullanıcı adı olan üyemiz sabri abinin de 106'sına bakmıştım ondada aynı şekilde inceden inceden çalışıyordu sordum o da bulamamış sebebini :) bence fazla kafa yorma kardeşim yazın en soğuğa al kışın sıcağa al hava çıkan yerlerin düğmelerini kapat falan hiç boşuna uğraşma sökmeyle takmayla baksana bütün hepsinde aynı :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
evet aslında tam olarak 1. seviyede calısmıyor cok ufak ufak dönüyor sesini hissediyorum dedim acaba giderken rüzgardan mı dönüyor dururkende dönüyor namussuz :D
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Bence hiç takma kafana :) hava durumuna göre ayarla :)
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |