![]() |
|
Nedenini bilmediğim ses(Video) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2014 Saat 05:04 |
|
herkese hayırlı günler arkadaşlar.
sorum şu: arabamın hızı 70 km civarı ve 4. vitese attığımda 90 km gelinceye kadar inceden bir tiz ses geliyor. yalnız bu ses gaza bastıkça artmıyor. aksine gaza bastıkça kayboluyor. sonra 90 km den sonra 5. vitese attığımda yine inceden bir tiz ses oluyor ama yine hızlandıkça süratim arttıkça kayboluyor. özellikle 4. ve 5. viteste 2000-3250 dd arasında yapıyor.mesela 4. ve 5.viteste aracı devirli kullanıp 4000 dd getirdiğimde bu tiz ses kayboluyor. şanzıman yağını 4 ay önce değiştim. 2 litre 75w80 total... 1-2-3 viteslerde olmuyor.4. viteste 2000 dd ile 3250 dd arasında çıkan bir ses.gaza bastıkça da kayboluyor. ustam şanzıman sorunu veya 4. ve 5. vites sorunu olsa gaza bastıkça ses daha da artar kaybolmaz dedi.bu tiz sesin hava filtresinden geldiğini ve normal olduğunu söyledi. Benim açık hava filtrem de yok. orjinal filtre... sizce nedendir?sizin araçlarda böyle mi acaba? Düzenleyen maverick - 07 Şubat 2014 Saat 15:49 |
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
citroen forumunda bu konu açılmış.
2014 model c4 te bile varmış.herkes kronik olduğunu servise gittiklerinde bunun normal olduğunu söylemişler. 2011 model sıfır km alan arkadaş bir video koymuş. bende o videoyu buraya ekledim. benimle aynı dertten muzdarip.3. vitesten 4. vitese attığında uğultu başlıyor. videonun 16. saniyesinden itibaren başlıyor ses. sizde de bu ses var mı? |
||
![]() |
||
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Var hocam ayni ses bende de ama benim 5. viteste başlıyor ince uğultu gibi ve normal olduğunu söyledi kime nereye sorduysam
|
||
hayat direnmektir
|
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|
Bence o ses disklerden geliyor.
|
||
![]() |
||
|
disklerden gelse tüm viteslerde yapar. benim asıl öğrenmek istediğim sizlerin araçlarında da mevcut mu? Düzenleyen maverick - 07 Şubat 2014 Saat 20:19 |
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|
Bende Yok aynı motor var hepimizde ama bende yok en azından. aracım 307 1.6 HDI 2007 |
||
![]() |
||
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hangi araca bindiysem benzinli-lpg'li 4-5 viteslerde hep bir uğultu gelmiştir önceki aracımda da vardı golf mk4'tü şimdi ki aracımda da var bi kaç arkadaşımın arabasında da duydum her usta normal kafanı yorma diyip durdular hocam
|
||
hayat direnmektir
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |