![]() |
|
Ön camdan gelen yagmur damlası sesi... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
307imbenim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2013 Konum: ordu/fatsa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 307imbenim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2014 Saat 18:21 |
Arkadaşlar 3-4 ay önce ön camın evın önünde kırılmış olarak buldum.ufak çatlaktı ama ben teğiştirdim tabı.olımpıa marka cam taktırdım.aracımın uzun yolda 100 km hıza cıkınca ön camdan yagmur şırıltısı gıbı rahatsız edıcı ses verıyor camı takan fırmaya götürdüm.usata bana aracımın kapı camlarındakı rüzgarlıkların ses yapabılecegını söyledı sizce ne kadar dogru olabılır.bence cam ıyı yapıştırılmamış sanırım bı yerden ufakta olsa rüzgar gırdıgını düşünüyorum bılgısı veya daha önce başına gelen oldumu lütfen yardımcı olurmusunuz.camı yenıden söktürüp taktırmayı düşünüyorum :(
|
|
İlk Göz Agrım :)
|
|
![]() |
|
307imbenim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2013 Konum: ordu/fatsa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 307imbenim
![]() ![]() ![]() ![]() |
GÜNCEL...
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçen yaz benimde ön cam taş sekmesi sonucu çatlamıstı arabayı yıkatınca tazikli su sebebiyle çatlak iyice büyümüştü, uzunca arastırmış en sonunda peugeot bayiye gidip cam taktırmaya karar vermiştim. Sebebi ön cam olmasıydı allah korusun muadil cam' lar kaza anında belki büyük sıkıntı cıkarabilir diye korktum. 285 ön cama 100 tl işcilik 40 tl' de yakışkanına fiyat verdim. Allaha çok şükür sorunsuz kullanıyorum. Senin sorununa gelince. aracın icine binip dinlemek gerekir bu yüzden sonunun cevabı forum ortamında sağlıklı alamazsın
Düzenleyen dogan106 - 04 Şubat 2014 Saat 21:39 |
|
![]() |
|
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
bende olimpia dan taktırdım hiç bir sıkıntım yok benim araç 206 fakat oradaki usta cam üstünde Peugeot araçlarında fitil güneşten çektiğini ve çoğu Peugeot aracında bunları söktüklerini söyledi sizdede bir sıkıntı olursa sökebilir dedi. ben üsteledim hayır sökülmesin eğer uzatılamıyosa aynı şekilde takılsın dedim ve takdılar. ben gayet memnunum fakat sizin araca böyle bir fitili çıkarmış olabilirlermi. sadece fikrimi söylüyorum yanlış anlaşılmasın yapmışlardır demiyorum. o da ses yapabilirmi acaba
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 307imbenim
camın kenarından eskımiş denılenerek bı fıtıl cıkarıldı evet.ama sesın ne demek ıstegınızı tam olarak anlayamadım onlamı alakalıdır.sonuçta yenısı takıldı dımı.
|
|
|
|
![]() |
|
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
normalde camcılar bunun yenisini takmıyorlarmış. onun belki olabilir dedim. |
|
![]() |
|
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() sizde 13 nolu parcayı büyük ihtimal söküp atmıslar, bu parça camı terazide tutmak içindir. 8909.19 pegeot parca numarasıdır, ön cam tutucu diye geçer. |
|
206+ hdi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 307imbenim
camın kenarını dogru cekılıyo dımı bu camı takmadan önce bunu değiştirip yenısını taktılar hatta banada bu parca cam hariç ayrı üçret alındı pahalı dıye 40 lıra cıvarı bşydi sanırım yanlış hatırlamıyorsam.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |