![]() |
|
PEUGEOTLARINIZ HAKKINDAKI ARIZALAR VE CÖZÜMLERİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
paşalı74 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2013 Konum: çalışan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2014 Saat 20:43 |
araç gösterge panelini incelerseniz 9.cu detayda aracın toplam km sayacı. bakım göstergesi. motor yağ seviyesi göstergesi deniyor . şimdi benim aracımda ona baktığımda bende 19000 yazıyor ve yanında da anahtar işareti var fakat bu 19000 yazısı bayağıdır aynı şekilde yanıyor yani hiç düşmüyor. bu büyük olasılıkla aracın bakımı ile ilgili işarettir. diye düşünüyorum. fakat dediğim gibi rakamın düşmemesi nedeni ile bakıma kaç km kaldığını bir türlü çözemedim bunun nedeni ne olabilir toplam km sayacı olması zor çünkü aracımın km si 146 bin birde triger seti değişimini panelin neresinden anlayabilirim yani değişim zamanı olarak bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim . tabi ki sizde de soru işareti oluşuyorsa peugeot gösterge paneli yazıp oraya bakıp yorumlarınızı yaparsanız sevinirim.saygılarımla
|
|
paşalı74
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
anahtar işareti aracın bakıma girmesi için kalan km yi belirtir. bakımı sanayide yaptırıyorsanız genelde ustalar bakım km sini sıfırlamaz. Sıfırlamak için km sıfırlama düğmesine basılı tutup kontağı bir tur çevirin bir süre bekleyin sıfırlanınca düğmeyi bırakın. triger değişimini de o şekilde bilemezsiniz, siz değiştirdiyseniz değiştirdiğiniz km yi not alacaksınız aracı yeni aldıysanız aldığınız kişiye veya aracı götürdüğü ustaya sorabilirsiniz. Bakımları serviste yapılıyorsa zaten kayıtları vardır. |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |