![]() |
|
206 h4 buzlu far için xenon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatihcan1912 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2014 Konum: Karşıyaka Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatihcan1912
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2014 Saat 18:57 |
merhabalar , 2000 model h4 farlı 206 ıma xenon takmayı düşünüyorum marka ve daha once bu uygulamayı yapanlardan iyi veya kotu olur gibisinden deneyimlerini oğrenmek istedimsu an üzerinde mtec cosmos blue var verim alamıyorum aracımı aldıgımda da ustunde philips %30 vardı ama oda cok kotuydu beyaz fardan cok az daha iyi diyebilirim osram nightbreaker içinde normal fardan farkı yok diyolar h4 te acaba sizce napmalıyım , yada yeni tip şeffaf farlardan alıp ona normal beyaz h7 far falan mı takmalıyım butcem sınırlı 150-190 arası şeffaf far alırsam xenon takamam , xenon alırsamda h4 tip alıcam marka olarakda onerileriniz nedir
|
|
206
|
|
![]() |
|
mustafa_nalcacioglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2013 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa_nalcacioglu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Buzlu camda xenon pek iyi olmuyo hem karsidan gelen araclar icin hemde sizin yol gorusunuz icin ustelik far yanmiyoken sellektor yapma olayi cok problemli gunduz hic gorunmuyo eger yaptiririm derseniz araya role baglatip 90/100w lik narva veya philips ampul taktirabilirsiniz goruste baya bi iyilesme oluyo babamin 190e sinde biz 90/100w ampul kullaniyoruz ustelik rolesiz ben diyim 10 senedir belki daha fazla hic bisey olmadi farda kararmada olmadi
|
|
Araba makinalarını seven bi adam işte...
|
|
![]() |
|
mustafa_nalcacioglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2013 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa_nalcacioglu
Bu arada yazicaktim unuttum yeni tip far alip takarsaniz problem degilde bu sefer eski far h4 oldugundan yeni farlar cift uzunkisa h7 ayri ayri yaniyo yani uzun farlari actiginizda kisalar sonmez ikiside yanar ama h4 de uzunu yakinca kisa lar soner siz yeni tip fari direk baglatirsaniz uzunu yakinca kisalar sonecek sadece sellektorde cift olarak yanar ozamanda far rolesinden kisadan uzunun bacagina diyot atmaniz gerekir isten anlayan bi elektrikci halleder ama biraz ayrinti bi is her elektrikci anlamiyo solim
Düzenleyen mustafa_nalcacioglu - 02 Şubat 2014 Saat 00:25 |
|
Araba makinalarını seven bi adam işte...
|
|
![]() |
|
fatihcan1912 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2014 Konum: Karşıyaka Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatihcan1912
tşkler , mercedeslerin far camı gercek cam oldugu için 100 w ampul cok sorun yaratmıo bende onceki tipo ve taunusum da 100w lık kullandım ama 206lar plastik far camı oldugu için cabuk gidio plastikler ısıdan dolayı o yuzden 100 wlık hiç dusunmuyorum , ama diğer konularda aydınlattıgın için saol
|
|
206
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |