![]() |
|
Fan müşürü bu mu? (Fotoğraflı) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ssedo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2014 Saat 15:15 |
usta fan müşürünüde değiştirdiğin söylüyor fakat hararet neredeyse 100lere çıkıyor yine
bana değiştirmedi gibi geldi fotoğrafı şimdi çektim fan müşürü bu mu ? sizce değiştirmiş mi? epey kirli aşınmış yeniye benzemiyor ama size sormak istedim Link
|
|
![]() |
|
Ssedo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Birde lpg'nin ışığı yanmıyor (atiker) içinde gaz olmadığından olabilir mi yada bir şeyini takmayımı unutmuşlar? pazartesi yine götürceğiz ama merak ettim
|
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
bu yeni değişmiş birseye benzemiyor ama fn müşürünede benzemiyor oksijen sensörü mü bu? :D ama değiştirsede üsteki soket kısmı yani altını değiştirdi motora giren kısım
Düzenleyen C@GL@R - 26 Ocak 2014 Saat 19:36 |
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Araç benzindeyken tüp gösterge ışığı yanmaz bi bassaydiniz düğmeye yine yanmiyosa sıkıntı vardır. Gazda mı benzinde mi onu da anlayamazsınız.
Fan musuru o mudur bilmiyorum ama hararet kış günü 100 u görmesi normal değil |
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
burglar08 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burglar08
Hararet müşürü.
|
|
2006 PEUGEOT 307 1.6 HDi PREMIUM | GÜMÜŞ GRİ
2008 PEUGEOT 407 1.6 HDi MEGACHİPS| ALP BEYAZI |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
yesil parca yeniye benzemiyor.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Ben C2'min hararet müşürünü değiştirmiştim aynı bunun olduğu yerlerde ve aynı tepesi böyle yeşil soket şeklindeydi ki 206 ve C2 motor aksamı hemen hemen aynı, bence bu hararet müşürü ancak ''yeni olduğunu sanmıyorum''..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
teşekkürler arkadaşlar şu servis bizi keklemeye çalışıyor değiştirdiğini söylüyor ısrarla salı günü başka bir ustaya gösterip tam emin olduktan sonra gözümü yumum ağzımı açacağım, böyle şerefsizler yüzünden ne moral kalıyor ne başka bir şey
şuan ki sorunumuz ise hararet göstergesi birden 0'a iniyor 100e çıkıyor oysa motor yeni yapıldı büyük ihtimal müşürü değiştirmedi faturayıda vermiyor zaten neymiş faturayla masraflar epey artıyormuş kdv falan zaten değiştirmediği halde bir sürü para aldı bizden yapmadığı şeylerden bile anlamıyoruz diye bu kadarda dolandırıcı olmaz ki bir millet? eğer olay iyice sertleşirse ben fatura kesmiyor diye bunu şikayet edebilir miyim? |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Tabiki şikayet edebilirsiniz hakkınızdır sizin onunda yasal zorunlulugudur yaptığı işin karşılıgında size fatura fiş vb bir belge vermek zorundadır.Size kdv hariç rakam söyleyip iş yapmıştır siz kdv li ödemeyi kabul edip ödemenizi yapın faturanızıda isteyin.
Hararet içinde benimde başıma gelmişti eski aracım seat ibizada termostat da sorun vardı değiştirince düzeldi. Konuya aşşagıdaki linkten bakabilirsiniz. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=26561&title=hararet-musuru-hakkindacozuldu |
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Hocam termostat tam nerede oluyor ? artık bıktık ustalardan alıp kendim değiştireceğim lanet olsun onlara
müşürlerde epey eskimiş görüldüğü gibi onlarıda değiştireceğim ama hangiis, bozuk tam emin değilim yukarıda bahsettiğim sorun var |
|
![]() |
|
arkadaşlar bizde şimdi anladığı kadarıyla bir yeşil bir kahverengi müşür var, birisi ısı diğeri fan müşürü
ısı müşürü ne işe yarıyor ? termostat ne işe yarıyor özellikle 206 için soruyorum fan müşürü fanı açıyor kapatıyor vs tamam, gösterge panelinde hararet derecesini gösteren hangisi ? yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bu bahsettiğiniz sorunu bende yaşamıştım ama hararet müşüründen vs. değil. Bu sorunun kaynağı termostattır. bu arada o yeşil malzeme oldukça eski bir parça.
Düzenleyen Moondust - 01 Şubat 2014 Saat 07:44 |
|
![]() |
|
karacakrc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2014 Konum: memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karacakrc
hararet müşürü olabilir.yağ çubuğunun altında görünen kahverengi de oksijen müşür olması lazım.
|
|
306 griffe sıkıntıdır
|
|
![]() |
|
eren106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2013 Konum: İST.sefaköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
müşürün değişip değişmediğini yeşil soketi çıkararak anlarsın.yeşil soket aracın orj.elektrik bağlantısıdır ona dokunulmaz değişmez yani.devirdaim pompasına baktırın antifiriz kullanılmadığı zaman paslanır ve çalışmaz radyatöre su pompalayamaz ve motor sürekli sıcak su içinde kalır
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
sizin gösterdiğiniz parça hararet müşürü.
eğer o parçayı değiştirdiğini söylüyorsa kesinlikle değişmemiş. fan müşürü fanın üzerinde olur. motor bloğunun üzerinde olmaz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |