![]() |
|
Kredi kartı ile nerden trafik cezası ödenir ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2014 Saat 18:24 |
|
11.ayda kırmızıda geçmişim. Seçimden dolayı ikameti köye aldirdik ceza yeni gitmiş 77 TL .
Kredi kartı ile netten veya başka bi yerden ödeme yapabilir miyiz acaba ? |
||
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
gib.gov.tr de eğer vergi dairesine yansıdıysa ödeyebilirsin diğer yandan yine beyanlı ödeme yapabiliyorsun.
Araç sahibinin tc kimlik numarası veya vergi numarası Araç palakası tescil tarihi yeterli |
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
mtv yi öderken gib.gov.tr ye girdiğimde görüyorum ben trafik cezası ödeme diye çıkıyor seçeneklerde.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Girdimde olmadi sistemsel bi sıkıntı var heralde onay mesajı gelmedi. Başka site var mı ?
|
||
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Bankaların sitelerinden beyanlı ödeme seçenekleri var ama kredi kartı ile ödenir mi bilmiyorum kürşat.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
|
Eyvallah beyler
|
||
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
|
Arkadaşlar trafik cezası memlekete bugün gitmiş ancak şu an borç görünmüyor vergi dairesinde.
|
||
||
![]() |
||
s.seckin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
|
geçmiş olsn tammda nasıl oluyo 77 tl bende 12.ayda geçmişim dikimevi göbeginde :D bugun geldi ceza 166 tl .s
|
||
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
||
![]() |
||
|
Vergi dairesine daha tam intikal etmemiş sanırsam. Bu durumlardaa beyanla ödeme yapabiliyorsun. Yani sen önceden böyle bişi olacak ben parasını yatırıyorum diyorsun sonra ceza gelince adamlar evet doğru diyip ödenmiş yapıyorlar. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
|
Valla ben de anlamadım dostum ben de dikimevi gobekte :D fotosunu görmedim acaba yakışıklı çıkmış mı bizimki ;D |
||
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
|
Ben de öyle düşündüm kardeşim yarın bi gun çıkar heralde saolasin ali kardeşim . Ya hava güzelken kucukevde ufak bi buluşma mi yapsak gelebilecek arkadaslarla |
||
||
![]() |
||
s.seckin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
|
kardeşim o zamn dikimevi göbegine dikkat geçiriolar orda millete :D fotosunda hiç bellide deil işte bu yılbasından sonraki 1 2 ay açık var die geçriolarmıs :)
|
||
|
||
![]() |
||
|
Ankara daki bu çevirme ve kontroller hiç normal değil. Normalde kasımda başlar ocak 15de rahatlardı. Eylülden beri çok sıkı bir radar trafiği var ankarada.
Ben Forumdan ne zaman eve dönsem keisnlikle opetin ordaki ışıklarda ya çevirmeli ya çevirmesiz bir radar oluyor sektesiz. Her gece nerdeyse bizim bu gülhanden yukarı çıkarkenki büyük kavşsakta çevirme oluyor. Buluşma konusunda ben de havalar fena değilken bişiler istiyorum ama du bakalım perşembe bişiler ayarlasam olabilir mi ? |
||
![]() |
||
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
sevmediğim bir bankanın kampanyası var bu konu ile ilgili MTV yi bu bankanın kartı ile öderseniz trafik cezalarınızı 3 taksitle ödeyebiliyor muşsunuz... reklama girer diye ismini paylaşmıyorum ( dünyalı bir şey :) ) |
||
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
||
![]() |
||
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
hız sınırını belli bir limitten fazla aşınca ( yanlış değilse %20 den fazla ) para cezası artıyor... geçmiş olsun... Bu arada RADAR görünce frene basmaktan çekinmeyin... Polis arabalarını sollarken çok dikkatli olun ( gezici radarlar olabiliyor ) |
||
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
||
![]() |
||
|
saol kardeşim ama hız sınırı falan yazmıo cezada ayrıca resimde durmuşuz ışıkta sonra geçmişiz garip bi ceza .dı
Düzenleyen s.seckin - 25 Ocak 2014 Saat 11:39 |
||
|
||
![]() |
||
kayali ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
|
gib.gov.tr den beyanlı ödeme yapabilirsiniz ben daha önceden yapmıştım herhangi bir sorun olamamıştı borcu yoktur kağıdıda almıştım hata sonradan
|
||
![]() |
||
206+bülent ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
|
bizim şirketede 4 binlira tutarında ceza geldi patron köpürmüştü :D 6 tane araç hepsinin cezası sonradan aynı anda geldi
|
||
carpe diem
206+ HDI |
||
![]() |
||
|
Kürşat bizim bu kanunu parkının ordaki fiskıyeli kavşağı bilirsin. Yukardan gelip antares tarafına döndüm. Araba fln yoktu kırmızı ışık yanıyordu tabi. Dan diye 3 foto çekmiş plaka bariz şekidle belli ceza geldi eve paşa paşa ödedim.
|
||
![]() |
||
|
geçmiş olsun ali . de ya bu cezalar bazılarına 77 bazılarına mesela ben 166 tl gelşio ikiside kırmızı ışık cezasın nasıl oluo .s
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |