![]() |
|
206 buzlu h4 far değişimi ?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatihcan1912 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2014 Konum: Karşıyaka Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatihcan1912
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2014 Saat 09:27 |
merhabalar acaba buzlu camı olan 206nın farını yeni şeffaflarla değiştirebilir muyuz uyumlu mu onlar bizim araçlara h4 en kotu far tipi ne kullandıysam performans alamadım daha bunu yapan veya bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?
|
|
206
|
|
![]() |
|
captain_b5 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2011 Konum: Adana-Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı captain_b5
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla kardeş benim bildiğim uyuyor direk takmış çok kişi gördüm. Benim aracımda şeffaf farlar var orjinalden. Ama soldukları için değiştirmek için parçacıya gittim adamın elinde şeffaf yoktu sana eski tip buzlu far takalım eski tip dedi olur mu abi yaa dedim olur olur tam oturur dedi:) tabiki taktırmadım onu depo marka şeffaf tip buldum yan sanayide en iyisi depoymuş sanırım. Çiftini 4-5 ay önce 180tl gibi bi rakama aldım haberin olsun. Orjinalinin tekine 280tl gibi bişe istiyorlardı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |