![]() |
|
Mobil forum arayüzü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2014 Saat 21:23 |
|
Değerli arkadaşlar,
Mobil forum arayüzünü bildiğiniz üzerine tapatalkla çalıştıramıyoru ben elimden geldiğinde düzenlemeye çalışıcam. Kullanımı kolaylaştırıcak önerileriniz varsa bekliyorum elimden geldiğince yapmaya çalışıcam. |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mobil sürümde de son 30 veya 20 konu olmalı forum genelde son konularda yürüyor
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
sana özel en kısa zamanda eklicem
![]() |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Eyvallah Gökhan, sırf son konular yok diye ceptende tam sürümü kullanıyorum.
|
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|
Şimdilik Böyle bir görüntüsü var :)
![]() |
||
![]() |
||
|
Evet Gökhan Bey noldu bizim son 30 konu :) Forumu 1 aydır mobilden takip ediyorum, yaklaşık 2 ay daha mobilden takılıcam bekliyorum son 30 konuyu |
||
![]() |
||
|
Sayfanın üst tarafı yarım çıkıyor Gökhan onada bi el sana zahmet, eline sağlık.
![]() |
||
![]() |
||
|
yaptım bak bakalım olmuşmu
![]() |
||
![]() |
||
|
İşte budur istediğim :) Eline koluna sağlık, cepten klasik arayüzü kullanmaktan kurtuldum artık, sürekli yazıları büyüt küçült parmaklarım yorulmuştu :)
|
||
![]() |
||
|
Erken konuştuk :) ana sayfam tamam ama konuların içine girince yine sayfa yarım çıkıyor.
|
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
forum ana sayfası yeni mesajla arama kontrol paneli özel mesaj çıkış yazan satırda yönlendirme ibareleri o satıra yatay ekran kullanımında yan yana tek sıra gelecek şekilde yerleştirilebilir başlarındaki simgeler yenilenebilir
peugeot türkiye genel serbest kürsü modifiye platformu peugeot modeller sponsorlarımız alım satım bölümü yazan pencere başlıklarının fon rengi soluk duruyor daha canlı bir renk yada mavi tonunu canlandırabilirsin bu pencerelerin içindeki bölüm başlıklarıda lacivert site tamamen mavi ve tonlarıyla dolu son mesajı yazan kullanıcı adı daha uyarıcı bir renk kullanılsa kırmızı yansa sönse tüm mesajları okunmuş say foruma ait çerezleri sil başlığı ile başlayan copyright web wiz ltd ile biten site künyesi son 30 konunun altına yerleştirilebilir son 30 konudan herhangi birine girildiğinde yatay ekran kullanımda orantı dikey ekranda ekranın sağ bölümünde yarı yarıya boşluk kalmış burasıda ortalama yapılabilir yada ekrana tam sığması sağlanabilir mi? = ) uçmuşum yine |
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
![]() |
||
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
android uygulamalı bir program olsa aslında çok güzel olur..
|
||
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |