![]() |
|
206 hdi feline nasıldır arkadaşlar ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bozkurt58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bozkurt58
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2014 Saat 19:27 |
merhaba arkadaşlar son 1 aydır peugeot 206 ları araştırıyorum bir türlü temiz bulup alamadım ta kii 1 saat öncesine kadar, bir tane 2006 model dizel 119 bin km de bir gri peugeot 206 buldum fiyat 19 500 yazmış bir çamurluk değişik sizce verilirmi bu para ona şimdiden çok teşekkürler
|
|
![]() |
|
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
![]() ![]() ![]() ![]() |
bence verilir bakımlı temiz ise km si iyiymiş.
|
|
![]() |
|
bozkurt58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bozkurt58
araba gerçekten çok temiz duruyor aracın sahibi imammış yanlış yapmaz diye düşünüyorum :))
|
|
![]() |
|
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
herkese güven me derim arabayı detaylı bi baktır.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bozkurt58
öyle yapacağım olmassa bir expertize felan sokarız
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2. el araç alırken babana dahi güvenmeyeceksin arkadaş. Ayrıca hem dizel hemde feline daha ne olsun fiyatıda uygun bence.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |