![]() |
|
chevyrolet kazığı bayiler kapanıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2014 Saat 21:37 |
|
![]() |
||
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bukadar araç alan insanlar ne olacak şimdi böyle patdiye bir marka kapanırmı yazık yq
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Bu Duruma Acilen Bir Çözüm Getirmesi Gerekir!
Hukuki Yollara Başvurulursa Kullanıcılar İçin Avantajlı Haklar Doğabilir. Chevrolet Camaro'dan Son Anda Vazgeçmiştim! Dilerim Bir An Önce Bu İş Çözümlenir! Esenlikler Dilerim!
Düzenleyen SerKan1923 - 17 Ocak 2014 Saat 23:05 |
||
![]() |
||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Opeli fiat aldı diyodu ali. Hala GM dahilindeymis. Servis hizmeti en az 10 yıl devam eder fakat 2.el fiyatları baya düşer.
|
||
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
||
![]() |
||
|
32000 TL YE ALDIĞIM CRUZE Yİ ZAR ZOR TAKASLAN VERDİM KURDULDUM UMARIM HERKEZ ZARAR ETMEDEN BİR ÇÖZÜM BULUNUR PROTON GİBİ ULUR YOKSA BU ARAÇLAR
|
||
![]() |
||
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
|
şu an aracınız ne merak ettim ! bu arada ne bu ünlemli falan yazıyosun her sen yazını? bağıra bağıra konuşuyosun forumda.
Düzenleyen dRhkn - 19 Ocak 2014 Saat 15:04 |
||
![]() |
||
|
nokta tedavülden kalkmış heralde.
|
||
![]() |
||
|
honda crv aldım 2010 model
|
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
Hayırlı olsun... chevrolet servis işine gelince, arabalarının motoru opelle aynı zaten bir şey olmaz sadece kaporta parçaları az daha pahalanır o kadar...
Düzenleyen ahmed206 - 19 Ocak 2014 Saat 15:58 |
||
![]() |
||
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
2013 yılında daihatsu da Türkiye ve Avrupa pazarından çekilmişti.
|
||
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
||
![]() |
||
|
benim başıma bir olay geldi cruze aracıma katlanır ayna taktırmıştım bu sistemde aracın bcm denilen beynini yakmış yeni beyin sipariş edildi ve garantiden benim hatam olmasına rağmen takıldı ama artık insanlar karşılarında muhattap bulamayacaklar opel servisi nekadar ilgili olucak bu araçlara ve bu araçlar inanın 307 ler gibi çok fazla beyin arızası ve mekanik arıza veriyor servisteki insanların tavsiyesi üzerine ben hemen sattım cruzu
|
||
![]() |
||
|
Benim Yazı Biçimim Bu, Sizi İlgilendirdiğini Düşünmüyorum. :) Araç Konusuna Gelince, Biraz Sabrederseniz 210 Km'de 2012 Model Bir Peugeot'un Ne Hale Getirildiğini Tüm Forum Sakinleri İle Beraber Sizde Görürsünüz, Ben Başladığım İşi Bitirmeden Noktayı Koymam, Bir Şey Ya Olur, Ya da Olmaz! Ortası Yok Benim Hayatımda, Bu Suretle Bir Defa Koyacağım 7 Eklenti Kaldı Bitimine! Bu Aracıda Satmayacağım Ama Kullanmayacağımda! Bu Bir İnattır! Bulunduğum Yer İtibariyle Satmak Zorunda Kaldığım 2 Eski Aracımdan Birini Ya da Başka Bir Araç Alacağım Yakında Forumda Arkadaşlarımıza Danışacağım, O Zaman Onun Fotoğraflarını Derhal Koyarım, Bakarsınız, Ben Öyle Araba Fotoğrafları Paylaşmayı Sevmem, Alicilik Sorabilirsiniz Düşündüklerimi Yaptıklarımı! ve Avrupadan Gelmesini Beklediğim Eklentileri. Herkese Saygım Var İnsanın Arabası Herşeyi Gibi Değerlidir Koyabilirler, Bu Benim Şahsi Görüşüm! Camaro'ya Gelince Çok Şükür İmkanımız Var, Üst Sınıf Araç Satın Alabilmeye. Kimseye Direktif Vermek Zorunda Değilim! Teşekkür Ederim! Düzenleyen SerKan1923 - 19 Ocak 2014 Saat 21:55 |
||
![]() |
||
|
Edit.
Düzenleyen SerKan1923 - 19 Ocak 2014 Saat 21:50 |
||
![]() |
||
|
EVET HAKLISINIZ
|
||
![]() |
||
|
pat diye bir marka çekilirmi
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |