![]() |
|
İlk Aracım 307 Sorularıma yardımcı olurmusunuz ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
eLeSSaR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2014 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2014 Saat 13:59 |
Merhaba peugeot ailesi ilk aracım 307 oldu.. hiç aklımdan geçirmiyordum bakmadım da fiyatlarına ama 2004 model - 97binde 1.6 benzinli hiç tüp takılmamış.. en düşük modeli 4 airbag anolog klima ek olarak bir tek torpido soğutması var 16.000 e aldım sizce uygun mu ?
Birde bu ön kol dayaması arıyorum ön 2 koltuk için orjinal olarak nerden temin edebilirim.. Ön taraftaki ekran ilk çalıştıgında değil sonradan kararma yapıyor.. torpido soğutma sistemi nasıl çalışıyor birde onu sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim.. |
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin fiyat gayet uygun bence . 307 kullanan arkadaşlar daha net yardımcı olacaklardır torpido soğutması ve ekran konusunda
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba hoş geldiniz.
Ekran kararması 307'lerde kroniktir ve ısınınca yazılar kaybolur, bu sorunun çözümü yok çıkma 206 ekranı alarak sorunu çözebilirsiniz. Torpido soğutması klimaya bağlı klimayı açtığınız zaman torpidoya da soğuk hava üfler, torpidonun içinde hava üfleme ızgarası var. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Hayırlı olsun. Kazası, pert kaydı yoksa fiyat gayet uygun geldi. Sorularınıza gelince ekran kronik sorunlardan ampullerini kontrol ettirin. Led ampul takılınca daha iyi görüntü saglıyor. Torpido sogutmaya gelince, torpido icinde yuvarlak bir kapak var, cevirerek acılıp kapanıyor. Aynı zamanda ısıtma olarak da kullanılır. Klima sıcak da calısırsa sıcak, soguksa soguk. Torpido sogutmadan buzdolabı havası beklemeyin tabi. Ama yazın cikolata, su, kola gibi seyler koyunca yararı oluyor, koruyor yani.
|
|
![]() |
|
eLeSSaR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2014 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
|
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
araç hayırlı olsun;)
benim torpido gözünde orjinal teyp duruyor. o yüzden soğutma ızgarasını kapattım. senin de aklında olsun. yoksa klimayı açtığında otomatik devreye girer:) ben de yazın ipodu torpidodan alınca farkına varmıştım:)) ekranla ilgili de forumda konular var. bence bakmakta fayda var. belki yararı olur size de;) |
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |