![]() |
|
Araba dinlediğimiz favori şarkılar.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2014 Saat 14:28 |
||
Arabada setlerle dinlediğimiz güzel parçaları paylaşalım arkadaşlar.. Ben genelde house dinliyorum ilgilenen arkadaşlarla paylaşabilirim. En favori setim Dj Hammer - Best of vocal house 2012
|
|||
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|||
![]() |
|||
MertKurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
206 X-Desing 1.4 Benzin/Arh+
|
|||
![]() |
|||
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
||
|
|||
![]() |
|||
MertKurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
||
:)hammer da basarili hemen indireyim. |
|||
|
|||
![]() |
|||
VLKNYKSLN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Açarım camlarımı İzmit sokaklarında ( üşürüm oysaki :D ) RCZ'm le dolaşırım.Bağıra bağıra söylerim bu şarkıyı herkes bana bakar ki haklılar :D
Daft Punk - Get Lucky
|
|||
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ |
|||
![]() |
|||
||
Şimdiye kadar dinlediklerimin en iyisidir :) bide dj tarkan setleri her zman bulunur bende..
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Çok eğlenceli :) sende, şarkıda :))
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Eskilerden bi tane :)
Nero - Guilt
|
|||
|
|||
![]() |
|||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
||
her daim hiphop muzik tabiki subwoofer'ı boşa koymadık bagaja
![]() http://www.youtube.com/watch?v=pHmYeiescfc edit: link Düzenleyen herry - 13 Ocak 2014 Saat 18:40 |
|||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|||
![]() |
|||
||
Başarılı olan her tür müzik dinlenir .. Gayet agresif :)
|
|||
|
|||
![]() |
|||
VLKNYKSLN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
||
Buda otobana çıktığımda dinlediğim şarkı :D
|
|||
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ |
|||
![]() |
|||
||
Gece agir agir seyrederken klip tadinda aracin icinde gomulu vaziyette 3 arkadsinla dinlenilesi ve slow motion etkisi ile kendini bir anda amerika sokaklarinda hissettiren parca.
http://youtu.be/M34OelgSlKI Düzenleyen MertKurt - 13 Ocak 2014 Saat 20:08 |
|||
|
|||
![]() |
|||
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
||
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|||
![]() |
|||
ErdiCoskun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2014 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErdiCoskun
||
Bu aralar bunu dinliyorum :)
http://www.youtube.com/watch?v=VHlq9wmNH3g |
|||
![]() |
|||
umit3734 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2013 Konum: Beykoz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
||
Biraz tabiri caizse apaçi sistemi olduğunu söylüyorlar ama
Martin Garrix- Animals var güzel bir ritmi var sanki :)
|
|||
![]() |
|||
s.seckin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
||
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
|||
![]() |
|||
||
http://www.youtube.com/watch?v=R8EenWdFl3w
My head is jungle .. Şiddetle tavsiye ederm. PAylaşalm arkadaşlar bi cd çıkarayım paylaşmlardan :)
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
http://www.youtube.com/watch?v=5dbEhBKGOtY
|
|||
|
|||
![]() |
|||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
||
Ben bunu arabada dinlemiyorum gerçi ama arada bir iyi geliyor bana:
|
|||
![]() |
|||
||
Baştaki vocal çook iyiimişş
|
|||
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |