![]() |
|
206 ESKİ TİP TAMPON UYUMU HAKKINDA |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
umit3734 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2013 Konum: Beykoz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2014 Saat 18:19 |
Arkadaşlar tekrar merhaba. 2000 Model 206 XT sahibiyim ( eski tip ) Aracımdaki tamponu bir üst kasanın tamponuyla değiştirmek istiyorum. Ama uyum sağlarmı bilemiyorum yardımcı olurmusunuz yaptıranlarınız yada bilgi sahibi olanlarınız var ise.
Aracımda olanın örnek fotoğrafı Taktırmak istediğimin örnek fotoğrafı Teşekkürler
Düzenleyen umit3734 - 12 Ocak 2014 Saat 18:43 |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uyum sağlar tabiki uyar uymasına ancak RC ve GTI dakı durduğu gibi durmaz malesef çunku onların çamurluklarıda genış köşelı tamponla uyum sağlıyor.Bır zamanlar bende yapıcaktım tek başına ön tampon çok kaba geldı gozume vazgeçtım arka tampon eskı tip onuda değiştirmem gerekıcek yanlara marşpiyel koymam aracı basmam vs gerekcekti vazgeçtım bu nedenle.Ama sızın arka tampon köşeli yeni tipse gayet guzel uyum olur ön tamponuda köşeli genişlerden yaparsanız.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
umit3734 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2013 Konum: Beykoz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
Benimde arka tampon eski tip anladığım kadarıyla takılır fakat kaba durur diyorsunuz bi çok yedek parçacı takılmaz dedi takılır diyenlerde var kafam çok karıştı bu yüzden sormak istedim çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Rica ederim valla ben takmadım ama takıcaktım takılır denmişti bana okey verseydım takıcaklardı bende uyuyor dıye bılıyorum ama uymazsada uydururlar bır şekılde çunku yapan çok var.Benım gozumde arka tampon yenı tıp ve çamurluklar genış olmayınca bır anlam ıfade etmıyor çamurlukları geçtımde arka tampon yenı olsa yıne daha bır guzel olur uyum ıçınde olmuyor diğer türlü yınede araştırın bıraz daha hemen vazgeçmeyin kolay gelsin... |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Tekrar çok teşekkür ederim :) yeni bir peugeotcuyum bende kafamda güzel planlar var yaza kadar bakalım vazgeçmem gibi görünüyor şimdilik :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |