|
106 gti silindir kapağı |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2008 Saat 22:03 |
ıı aksamlar bı sorum olucak yardımcı olursanız sevınırı.almayı dusundugum 106 gti var yalnız satıcı arkdas sılındır kapagında sorun var dedı telefonda fazla ayrıntısını soramadım ama 400 ytl cıvarı bı sorun dedı gti kullanıcı arkdaslar bu genel bı sorunmudur?ogrenmek ıstedıgım bu bırde bıkac abıme sordum (tecrubelı ınsanlar taksıcı-alım satım yapan ve tamırcı vs) sımdı onu yaptırırsın sıboplar cortlamıstır ustu yaptırırsın alt kaldırmaz(ne alakaysa) altıda yaptırmak ıstersın buda sana pahalıya mal olur fln dedıler sadece bu sorun forumda olan arkdaslarımızdan bırınde de varmı neden kaynaklanıor bılgısı olan varsa ogrenmek ıstedım cvplar ıcın sımdıden tskler ıı forumlar.
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Sakın girme o işe.. silindir kapağıyla falan kurtulamazsın.. belliki üzmüşler arabayı.. ya yatak sarmış yada çatlatmışlar bloğu.. belkide kol çıkarmıştır piston.. Kişisel görüşüm kesinlikle uzak dur..
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
++++ Bencede..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dıer sordugum abılerde aynı senın gıbı tepkı verdı :) ztn bellıydı 9.500 gtı verırse vardır bı b*kluk tsk ederım uyarın ıcın
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
biraz daha sıkıp. quick almanı tavsiye ederim.. piyasadaki quickler gti lardan daha temiz
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bır arkdasta 306 gti var aynı durakta calıstıgım bırıs kefıl olurum o arabaya dıor cunku bayan musterımızındı o araba 2 ay once duraktakı bır arkdasın arkdasın aldı karısık oldu ama bıraz :) bıde ona bakıcaz bakalım vadelı 11.500 fln alabılırız dıor 3 lıra pesın verıp arabayada kefılın dıor ztn araba orjınal gtı eksoz fılan yokmus ama bende sans yok kesın ondada vardır bısey oda olmazsa 206 alıcak peder bende onun elınden alırım artık
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayırlısı olsun |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Doğan ben senin sorununu farklı bir cevap vermek istiyorum...
Sen ucuz bir araba alıp dertsiz başına dert yaratacaksın...bu dert seni strese sokup araca her bindiğinde huzurunu kaçıracaktır.Sana tavsiyem almışken 3 veya 5 fazla ver ama bindiğinde Allahım sana Şükürler olsun dersin...Arabayı sıkmaya kalktığında yürüdüğünü hisseder sesi nerden geldiğini bilmediğin motorlar ile uğraşmazsın...
Şahsi fikrimdir.Karar senindir.
Biz burda kimsenin yanlış yapmasını üzülmesini dertleri ile savaşmasını istemeyiz.Güle Güle aracına binmesini isteriz.
iyi forumlar...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
++++ kardeş bende senin gibi ucuz diye bi 206 almıştım ama sanayiden çıkıp eve gelemiyordum geceleri uyuyamıyordum inan.kesinlikle alma varsa paran üzerine ekle iyi bişey al yoksa hiç alma binme arabaya.sana şiddetle tavsiyem budur |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gel sen ne çektiğimi bir de bana sor kalbin yetiosa sor
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
haklısınız sanırım 1 dk da arabadan soguttunuz :)
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Evet biraz daha fazla ekleyip quıksılver yada t emiz bir gtı al derim.GTI şakaya gelmez tehlikeli arabadır..Ve çok masraf çıkarır bakımsız olanı..Mümkünse Biraz daha çık
|
|
SİNAN GTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 219 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı SİNAN GTI
|
cok yorulmustur o alma
|
|
sinan-s
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sinan şu aracın yeni resimlerinin görelim..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ya ama araba bı hafta oncesıne kadar subaruya fln vurdu gozumun onunde ztn 106 lar saxolar yanına bıle yaklasamıodu adamla ogunde konustum ben babamdan habersız aldım arabayı sımdı ogrendı arabayı satıorum dedı ogun 12 demıstı sımdı ılanda araba 9.950 sadece 400 lıra cıvarı sılındır kapagında bı masraf var dedı tab sızınde onerılerınızı dıkkate almak gerekıo nede olsa tecrube bakalım olmazsa yazı bekleyıp bırıktırıp daha temız bı gtı alırım ama vazgecemem hastalık |
|
sinan-s
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İlan linkini koysana bi bakim.Yada varsa ilan no..Yoksa Araç mavi ren kmi
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
http://www.sahibinden.com/106gti_s16WQQaXQQ11126116WQQpXQQdisplayitem ilan bu dıger ılanlarına gırıp bakabılırsın cok degısık fıyatlar var suphe duyuyor ınsan ama arabayı yuz yuze gorunce akrarım bı anda degısıo off :) ( beyaz bu arada )
|
|
sinan-s
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Motoru masraflıysa girme..Klima var galiba arabada..Kesin oda çalışmıyordur..Biraz yorgun duruyor
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bı bakıcaz bugun arabyaa yakından onerılerını dıkkate alıcam dedıgın gıbı klıma fln calısmıosa motor dırı durmuosa hıc bulasmam yazı beklerım tksler uyarılarınız ıcın |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
16,000 ytl gti aldım herkez çok para verdin dedi 1 yıl 3 gün kullandım 150 ytl masraf ettim;)
ucuz alan arkadaşlarımda oldu sonradan araçlarını mod'layanlarda oldu ama yaptıkları masrafın haddi hesabı yok , söyleyecegim şudur ucuz etin yahniside olmas, haşlamasıda, kızartmasıda...
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |