![]() |
|
206 roland garros 110 hp İSTANBUL ARANIYOR |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
eguet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2014 Saat 22:11 |
İlk arabam 206 roland garros ta karar kıldık forum içinden istanbulda satan varsa ses sistemsiz muayer olanların cevaplarını bekliyorm
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı olsun, gönlüne göre bisi bulursun umarım
![]() |
|
![]() |
|
eguet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
inş. cok tesekkurler
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
forumdan bi arkadaşımızın 90lık rolland garros' u satılıktı. Belki ilginizi çeker diye paylaşmak istedim (hala satılıkmı bilmiyorum)
İl Bursa olarak gözüküyor Düzenleyen dogan106 - 11 Ocak 2014 Saat 00:06 |
|
![]() |
|
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
araba güzel ama fiyatı çok değilmi
|
|
![]() |
|
2000 model için banada biraz cok geldi arac temiz ama ben 110hp bakıyorum yinede tesekkurler
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32773&KW=&PID=470477&title=satilik-2002-206-roland-garros-16-16v#470477
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
benim aracımda satılık 2002 model 110hp ama istanbulda değil :)
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
aracınızın linkini vermiş arkadas zaten inceledim gercekten alınabilecek bir arac fakat hem balıkesire gelme imkanım yok hemde bütçemi biraz aşıyor yinede tesekkurler :))
|
|
![]() |
|
güncel!!!!
![]() |
|
![]() |
|
aracı bulduk yarın işlemleri halledecegiz kısmetse yardımlarınız için tesekkürler
![]() |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
hayırlı olsun
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hayırlısı olsun, dikakt edin motor bloğu felan çatlak çıkmasın, kontrol etmediyseniz etmenizi öneririm
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |