![]() |
|
17 RC (Atlantis) mi ? 15 CC (Sirocco) mu ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2014 Saat 15:20 |
Beyler forumda çok dönen bi muhabbet ama yeterli kullanıcı yorumu olmadığı için yeni konu açma gereği duydum.
Ya bu 17 jantlar konforu ne kadar düşürüyor ? On takima ne kadar zarar veriyor ? Hizlannayi son hızı ne kadar düşürüyor ? Yaza jant lastik alcam. Rc (atlantis) mi yoksa 15 cc (sirocco) janti mi ?14 jantlarla 200 u gördüm ben bu araçta lpg ile şimdi 17 gitmez mi o kadar ? Son olarak replica ile orjinal arasında o paraya değecek kadar fark var mı ? Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim ;) Şimdiden teşekkürler Allah klavyelerinize zeval vermesin :) Düzenleyen kursat3006 - 10 Ocak 2014 Saat 15:43 |
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İkisinin ortasını tak :)
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
![]() ![]() ![]() ![]() |
16 airene mi serkan abi ? |
|
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Nasıl da biliyosun :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Airene da 206 yi cakma 307 gibi yapmiyo mu ama ya ;) |
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
sirocco güzel arabayıda yormaz
|
|
![]() |
|
17 sakın takma onu söyleyim öncelikle, 5 sene 14 jantlarla gül gibi bindiğim 206'mı alan şahıs 17 atlantis jant taktı birazda arabayı bastı 2 hafta sonra arabayla 8-9 km yol gittim içim çıktı resmen.
15'de çok küçük görünüyor en ideali 16 olur diye düşünüyorum, 206'da hiç kullanmadım ama şuan ki aracımda 16 jant var sıkıntım yok. Öyle çakma 307 gibi de duracağını hiç sanmıyorum.
Düzenleyen Serkan - 10 Ocak 2014 Saat 15:54 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Ya da 16 replica rc olabilir gerçi hepsi birbirine benziyo zaten :) nolurdu sirocconun 16 sı olsaydı :)
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
16 sirocco yakışır bence. Hem arabayı zorlamaz, yormaz, yakışır da. Ariene 307'ye yapışıp kalmış bir jant.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
16 sirocco yok kardeşim ya :) keşke olsa ben de onu dedim hiç ikilemde kalmazdım :)
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bilmiyordum valla. Replica baksan belki vardır?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
yok ortak replicalar da sadece 15 . rc gibi değil malesef
|
|
|
![]() |
|
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
15lik cc jant taktım xs'ime abi tek kelimeyle konfor rahat araç yorulmuyor ve yakıt ideal açıkçası görüntüsüde çok hoşuma gidiyor öncesinde 17lik rc jantı vardı inan gittim verdim artık beklemeye bile sabrım kalmamıştı. demem o ki 17lik taktırma kesinlikle :)
|
|
hayat direnmektir
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
cc yi orji mi taktın yoksa replica mı kardeşim ? Haberim olsa alırdım rc lerini yabancıya gitmezdi :)
|
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
cc jant derım orjınalın yerını tutmuyor ama replikada her türlü gidiyor ımkan varsa orjınal yoksa replıka ama her turlu sirocco derim görüntü+konfor+araç sağlığı+araç sahibinin sağlığı :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
15" icin 14den 15 e gecmenin sirocco hastaligi yoksa gerek yok.
16" segmentinde orjinal olarak onerim eveanys, ourgan ve ariane olacaktir. 17" cikilmaz degil ama cok bi jant merakin yoksa girme. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Rc çok hoş Cc hoş+konfor. Sıkıntılı bir ikilem ali kardeşim ya :/ |
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
hepsi ii hoş güzelde bunlara takacağın lastikte önemli 17yi bilmem ama 15 e 185-55-15 takıcan 16 ya 195-45-16 takıcan bunların hepsi ara ebat olduğundan lastikleri deli para. fazla para vermek istemicen bu seferde dandik lastik alıcan onlarda balans tutmıycak memnun kalmıcan falan filan
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Iyice kafam karıştı ölçüler bu değildi sanki |
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Kardeşim bende senin gibi ikilemde kalıp seçimimi rc den yana kullandım, öyle aman aman bir fark yok izlenimlerim ise şöyle
Yakıt hissedilmeyecek kadar arttı Son hız 10 km düştü Konfor 206da zaten yoktu yine yok :) Tabi ben orjinal jant taktım replikaları bilmem.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |