![]() |
|
Partner Tepee Hız Sabitleyici Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muratozgur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2014 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratozgur
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2014 Saat 21:49 |
Merhaba Aranıza yeni katıldım
1.- Adınız, soyadınız:-------------------Murat ÖZGÜR 2.- Yaşınız:-------------------------------28 3.- Aracınız (Markası, modeli):--------2013 Partner Tepee Active 1.6 HDİ 92 Beyaz (Alp) 4.- Hobileriniz:---------------------------İnternette araştırma yapmak, Müzik Dinlemek 5.- Mesleğiniz:---------------------------Elektrik - Elektronik 6.- Siteyi nereden duydunuz:--------Google 7.- Kan Grubunuz:----------------------0Rh+ 8.- Burcunuz:----------------------------Yay 9.- Taraftarı olduğunuz takım:-------Takım tutmuyorum 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz:--------Konya / Meram 11.- Msn adresiniz:---------------------murat_ozgur@msn.com Size Şöyle bir sorum olacak Ben 2013 Aralık ayında yeni Euro5 motoru olan Partner Tepee Aldım Bundan Önce 2004 model Partnerim vardı 2.0 Hdi buna sonradan Hız Sabitleme Sistemi Takmıştım 2009 yılında bu zamana kadar faal bir şekilde kullandım aracımı satarken kolu yerinden söktüm yeni aldığım arabaya takmak için ama servisin söylediği yeni modellerde PP2000 den bu özelliği açamıyoruz olmuyor denildi bu konuda bil bilgisi olan varmı ? |
|
Peugeot Partner Tepee Active 1.6 Hdi 92bg Beyaz
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle Hoş Geldiniz... servis zaten sonradan takılma hız sabitlemeye karşı . Ben 308 e takacağımda pp2000 den denedik ama menüyü bulamadık, sonra DiagBox programıyla forumdan Alicilik sayesinde aktif ettik. Siz de DiagBox programı olan ve araç bağlantı kablosu olan bir ustaya giderseniz aktifleştirebilirsiniz. DiagBox programı olan birini bulamazsanız da internetten kendiniz indirip kurup bağlantı kablosuyla yapabilirsiniz... Düzenleyen ahmet_bjk - 09 Ocak 2014 Saat 22:09 |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
muratozgur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2014 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratozgur
@ahmet_bjk
Teşekkür ederim normalde pp2000 de menü var ama aktif edildiğinde hata veriyor sanki engellemişler gibi |
|
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
nasıl bir hata veriyor?
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratozgur
Güvenlik hatası veriyor kabul etmiyor
yarın vaktim olursa başka bir servis var birde ona saracağım ama eğer çalışmaz sa büyük bir hayal kırıklığı olacak bana çünkü çok alışmış tım |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
limitlemeyi açtığınızda hata veriyorsa gaz pedalının sonunda olması gereken bir parça sizin araçta olmayabilir sadece sabitlemeyi açıp deneyin.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratozgur
taktığımız kolda limitleme yok sadece sabitleme versiyonu var bende ama bir şeyle yannlış gitmiş de olabilir ama bu arabayı almadan önce citroen e de gitmiştim onlar da euro5 modellere takamıyoruz diye söylemişlerdi bende gene peugeot aldım acaba fabrika bir engel mi koydu takamasınlar diye ??
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Servis zaten hiçbirine takmıyor. Euro5 motorlara bir engelleme olduğunu sanmıyorum çünkü hız sabitleme motorla değil beyinle alakalı. Forumda biraz araştırma yaparsanız bu konuyla ilgili daha detaylı bilgi bulabilirsiniz. |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratozgur
@ahmet_bjk
Teşekkür ederim ilgin için |
|
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Diagbox dan aktif etmeniz lazim 2006dan sonraki araclarda diagbox daha verimli. Ankaraya ugrarsaniz ben de yardimci olabilirim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratozgur
@Alicilik
Merhaba ankaraya arada geliyorum şayet konyada bunu başaramazsam ankaraya gelince yanına kesin gelirim Teşekkür ederim
|
|
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Her zaman beklerim. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |