![]() |
|
Jant kaplamada son teknoloji (Video) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2014 Saat 15:00 |
|
http://www.youtube.com/watch?v=VnG0cDu3HT8
jant ve otomobil parcalarını ebru sanatı gibi bir teknikle kaplıyorlar. ![]() |
||
![]() |
||
mistercasper ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
enteresan
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Uzun süredir var bunlar. Bir ara kit olarak satılıyordu malzemeleri.
|
||
![]() |
||
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
mükemmel. zaten ne varsa yabancı ülkede olur.
|
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
bi reklamcı olarak dondum ağzım açık kaldı resmen
|
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
![]() |
||
|
Ramazan abi sende mi bilmiyorsun bunu? Türkiye'de yapanlar var abi yabancılarla alakası yok.
|
||
![]() |
||
|
Buyrun Türk işi :)
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
her bıyıklıyı türk sanma dostum, senin pc de hoparlor yok sanırım adam amerikalı, videonun sonundada amerika adresini veriyor her sorunuza cevap verebilirim diyor ![]() |
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
hahahhaha doğan türk değilmiş hakkatten biz türkler zor becerir böyle bişeyi zaten
![]() |
||
||
![]() |
||
s.seckin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
|
aynen bende bir reklamcı olarak ondum kaldım :) biz baya bi gerideyiz türkiye olarak malesef.
|
||
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Türk firması işi böyle yapar işte, elin Amerikalısının çektiği videoyu kendi işinde reklam olarak kullanır. Madem bu işi yapıyorsun kendin video çekip koysana, çok mu zor video çekip koymak.
Düzenleyen Serkan - 09 Ocak 2014 Saat 16:05 |
||
![]() |
||
|
Yok hoparlör varda, sesi cok kısıktı banada şiveli konusma gibi geldi. Bende 'İşte vatanımın köylüsü' dedim icimden hahaha. Firma türk olunca ben ondan türk isi dedim adamlar baskasının videosunu kullanmıs demek ki :)
|
||
![]() |
||
|
İşte bunlar Türk. :) +Görüyon mu farkı? -Evet hemde. - diye bir muhabbet geciyor sonunda.
![]() |
||
![]() |
||
|
ahhaha biz anca jant kapagını kaplarız, bir de görüyon mu la la farkı deriz
![]() |
||
![]() |
||
|
Abi adamlar olayı göstermek icin jant kapagı kaplamıstır. Sonucta reklam icin yapıyor. :) Bunu yapan normal jantı da kaplar. O degilde bu olayı arabanın ic mekanına uygulamak lazım, gri plastik bölgelere falan.
|
||
![]() |
||
|
açıkcası ilk izlemeye başlarken ne gerek varki ben zaten folyo ile istediğim gibi kaplıyorum demiştim
![]() |
||
||
![]() |
||
|
dogan bak o dedigin guzel olur, temiz is cıkar hakkaten. arac ici oludugundan deforme de olmaz heralde. ![]() |
||
![]() |
||
|
Diger videoları da izledim adamlar her türlü malzemeye uyguluyorlar. Kül tablasından, avize camına kadar. Aslında güzel bir olay bu. Cünkü deforme sıfır. Zımpara yok boya yok inceltme yok.
Ramazan abi bu işe girelim mi? Hahaha :)
|
||
![]() |
||
|
bana uyar kardeşim ama sen hatay da ben istanbul da nasıl olacak
![]() |
||
||
![]() |
||
|
Bence yapılabilir bir is. Folyo kaplamaya göre zaman ve emekten baya bir tasarruf ettiriyor aynı zamanda ustalık gerektirmeyen de bir is. Maliyeti ögrenmek lazım sonrasında ona göre bir is planı ve fizibilite cıkarmalı. Toptancı firmalara ulasılmalı. :)
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |