![]() |
|
Sağ Önden Gelen Şıkırtı tıkırtı sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sendman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2013 Konum: Manisa/SomA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2014 Saat 01:39 |
Arkadaşlar 2004 model 206 aracım var.
Cenaze dolayısı ile 1000 Km yol gitmek zorunda kaldım. O sırada bi şıkırtı mı diyeyim artık sanki vida boşta kalmış gibi bir ses çıkıyor. Önce bagajdan sandım bagaj kapağını zorlamıştım ama oradan değilmiş. Sanki sağ ön taraftan geliyor. Ama bi anlam veremedim. Bu konuda fikri olan var mı acaba? Delirecem bu ses yüzünden.. Aks kafası vb daha yeni değiştirdim ama nafile..
|
|
45 YB 3163
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aks bilyasi olabilir
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
Sendman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2013 Konum: Manisa/SomA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Usta ondan olmaz yeni yağladım falan dedi ama..
|
|
45 YB 3163
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence baska ustaya da götürün belki degismesi veya tornaya girmesi gerekiyodur.
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
araba basıkmı?
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Ses hakkında bılgı verırsenız ayrıntılı yardımcı olabılırım aks ta sorun olabılır ıyı yapamamışlardır malum herkes beceremıyor .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |