![]() |
|
arızalar ve çözümleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
paşalı74 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2013 Konum: çalışan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2014 Saat 20:17 |
arkadaşlar öncelikle s.aleyküm herkesin yeni yılını kutlar mutlu sağlıklı bol kazançlı yıllar dilerim. şimdi benim sorunum aracımı çalıştırdıktan ve yürümeye başladıktan sonra kayışın oradan bir ışırtı sesleri var. araç durduğunda oda duruyor yürüdüğünde o da ötmeye başlıyor .bir ustaya gitmedim arkadaşlar arasında sordum bana triger kayışından diyorlar komple değişmesi lazım diyorlar bana yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla
|
|
paşalı74
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim araçta da 70 kilometreyi geçince hızlanan bir hışırtı sesi var. Sebebini anlamadım. Sanki poşet takılmısta hızlandıkça cırpınıyormus gibi.
|
|
![]() |
|
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kayıştan tan olabilir. benim araçta motor yan takozu gevşemişti motor devir binice çan sesi geliyordu takozu sıkıp sabitleme vidası sıkınca o ses gitti.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |