|
206 GTİ LOGOSUZ PANJUR ACİLLL |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ÇıNaRC.051
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL\BAĞCLR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ÇıNaRC.051
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2013 Saat 13:24 |
Arkadaşlar 206 gti aracıma logosuz panjur sıkıntısı var nereye baktıysam bulamadım istanbul civarı temin edeceğim yerler varmı tşklrr
Düzenleyen ÇıNaRC.051 - 31 Aralık 2013 Saat 17:58 |
|
impact
BÖLGE TEMSİLCİSİ İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kontes?
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kontes Bağcılara'mı geldi?
|
|
ÇıNaRC.051
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL\BAĞCLR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ÇıNaRC.051
|
yok arkadaşlar bu benim kontesim isim hoşuma gittiği için aracımda 206 gtı olduğu için öyle dedim he patenti vs varsa ben pitbullumda diye bilirim :))) artı arkadaşlar size aracımı göstermeyi buraya resim yüklemeyi çok isterdim lakin sitede yeniyim faceden ekliyebilirsiniz aracımı orada da görebilirsiniz semtteki arkadaşım ekle istersen. eylul_matbaacilik@hotmail.com
Düzenleyen ÇıNaRC.051 - 31 Aralık 2013 Saat 17:55 |
|
ÇıNaRC.051
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ÇıNaRC.051
|
tşkler arkadaşım şu kontesi bende çok merak ettim bu arada sitede ben çok yeniyim yavaş yavaş herkesi tanıyacağım bilip bilmeden kusurlarımız olduysa affola yardımlarınız içinde çok tşk ederim kib
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |