![]() |
|
Su sızıntısı şöför mahalli suyla dolu acil durum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
MertMurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertMurat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2013 Saat 09:50 |
|
Merhaba arkadaşlar kar yağmadan önce aracıma kırmızı antifriz koymuştum sonrasında tabi araç su eksiltmeye başladı ben antifirizi kendim koydugum için göz kararı su boşaltmıştım 1 litre antifriz koydum sonra uzerini tamamlarım diye bıraktım oyle. aynı gun aksam du deposunda hiç su olmadıgını farkettim yaklaşık 2 litre su koydum. hararet 100 e cıkıyordu suya baktım su yok yine bitmiş yine 2 litre koydum yine bitti megerse bu oldugu gibi aracın içine sızmış paspasın altı göl olmuş durumda araçta sürekli hararet 100 lerde motoru yakcaz diye korkuyorum neyse lafı uzatmayım antifiriz başıma bela oldu resimdeki yerden sızdıgını tesbit ettim gunde 1.5 litreden fazla su sızıyor. bunu nasıl çözebiliriz kendim yapabilirmiyim yoksa bir ustaya mı götürmemiz lazım.
![]() |
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Servise gidip keçe yada contadan kaçırıyo değiştirin 30 tl falan sanırım.. Geçmiş oslun
|
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
||
MertMurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertMurat
|
teşekkür ederim inşallah başka yerlerden de kaçırmıyordur servise gitmeden çözemeyiz mi
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Alttaki linke göz atabilirsiniz.
|
||
![]() |
||
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
|
eğer elinden böyle işler geliyor ise yapılabilir gözüküyor. serkan kardeşin mail bence çok açıklayıcı. geçmiş olsun
|
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
aynı sıkıntı bende de oldu 40 liraya hallettirdi ama çok daha ucuza serken beyin verdiği linkten yararlanarak çözebilirsiniz .
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Ya alacağım cevaptan korkuyorum ama acaba benim 407 neden su eksiltiyordur birde 407de kalorifer peteği nerede
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertMurat
|
kendim yapmayı düşünüyordum ancak az once sol başparmağım elden ayrıldı saat 2 den 3 e kadar diktiler artık servise götürcem.
konserve acarken konservenin kapağı el ile basparmak arasını biçti yaklaşık 5 cm lik kesik var allahtan ki tendonlara zarar vermemiş. 2 doktor 1 saatte ancak dikebildi
|
||
![]() |
||
fxmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
|
gecmıs olsun aynı sorun gecen sene benımde basıma gelmıstı hepde antfrız konulduktan sonra oluyor
|
||
--Ferhat--2004 model 1.4 206 desire triptonik benzinli--59 FZ 234
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Kalorifer peteği sorunu malum . İstanbulda yaşıyorsunuz neden kırmızı antifiriz koydunuz gerek yoktu ki neyse geçmiş olsun 30-50 TL arası bir fiyatlada kurtulabılırsınız kalorifer peteği değişim isterse 250 TL falan tutar heralde bir ustaya baktırın sorun nerden söyler zaten ama ya petek patladı yada peteğin contalarından kaçırıyor ikisinden biri.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Bu sorunlarin hepsi basindan beri araclarda yaz kis antifirizli sogutma suyunun kullanilmiyor olmasindandir.
|
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
aynen öyle sonra antifirz koyuncada bi dünya kaçak çıkıyor ortaya
![]() ![]() ![]() |
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Belirli bir süre antifiriz konmadan sadece su ile kullanıldığında boruları ve motor içindeki kanalları pas yaptırır. Radyatör peteğinin patladığı yer ise genelde kaynaklarının olduğu yerdir. En zayıf noktasını bulur antifirizin temizleme özelliğinden dolayıda pasları temizler ama bu arada da çürüyen noktalardaki paslarıda aldığı için bu sefer patlatıyor.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertMurat
|
bulundugum yer istanbul ama ben gece -7 gördüm kemerburgazda bu yuzden antifiriz koyma geregi duydum bilsem koymazdım
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
antifriz kesinlikle koyulmalıdır. Bu probleminizi karering contası ile halledersiniz ama antfriz koymadığınızda motor bloğunun soğukta donan su ile çatlaması söz konusu olabilir.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
Ssedo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
|
Aynı sorun bizdede var kırmıız antiviriz koymuştu ve ondan sonra akıtmaya başlamıştı :) ama genel olarak sorun var bizde arabayı tamamen bakıma sokana kadar kullanmıyoruz şimdilik bakalım
|
||
![]() |
||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
|
para ile halledilebilecek şeylere üzülmeyeceksin, takılmayacaksın... Büyük geçmiş olsun...
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertMurat
|
Bu contanın adı tam olarak nedir acaba
|
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
o ring ya da karering derler ama direkt öyle derseniz neredeki karering olduğunu bilemezler. İçerideki radyatörün contasını değiştirecek ve iyi sıkacaklar hallolur inşallah. benimki de öyle düzeldi.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |