![]() |
|
direksyonu tam kırıncı araç zıplıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
muku ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2013 Saat 14:55 |
||
mrb arkadaşlar, benim 206 direksyonu tam sağ yada sol yapıp hareket edince zıplayarak gidiyo, normalmi? sizdede oluyomu?
|
|||
![]() |
|||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bende olmuyor. bence hiç normal değil.
|
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
![]() |
|||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
||
ziplamak derken ?
|
|||
peugeot 307 xt premium
|
|||
![]() |
|||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Harbiden zıplamak derken ? Eğer öyle bişi varsa ben de yaptırmak isterim. :)
|
|||
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|||
![]() |
|||
muku ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
||
zıplamak biraz abartılı olmuş olabilir :) nasıl tarif edim bilemiyorum,teker yuvarlanmıyoda sürtünerek gidiyo gibi
|
|||
![]() |
|||
dextermeytoo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dextermeytoo
||
bendede oluyor.. Galiba tekerlek sanki lastik tasin ustunden geciyor gibi sanki. :)
|
|||
2006 206 felline 1,4 benzin li
|
|||
![]() |
|||
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
||
Akslarında problem olabilir. Kontrol ettir derim.
|
|||
__B0DRUMLU__
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Direksiyonu çevirince araç titrerse akstandır. 125 -150 tl arası tamiri yapılıyor.
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
1 tanesinin tamiri o fiyatlara, inşallah tek aksta problem vardır. 2 sindede sıkıntı varsa mecburen 2 katına çıkar
![]() |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
||
rot kafaları değiştiyse yanlış takılmış olabilir yerleri... bir sefer ben yaşadım.. aynen sürtüyor...
|
|||
![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |