![]() |
|
direksyonu tam kırıncı araç zıplıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
muku ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2013 Saat 14:55 |
||
mrb arkadaşlar, benim 206 direksyonu tam sağ yada sol yapıp hareket edince zıplayarak gidiyo, normalmi? sizdede oluyomu?
|
|||
![]() |
|||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bende olmuyor. bence hiç normal değil.
|
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
![]() |
|||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
||
ziplamak derken ?
|
|||
peugeot 307 xt premium
|
|||
![]() |
|||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Harbiden zıplamak derken ? Eğer öyle bişi varsa ben de yaptırmak isterim. :)
|
|||
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|||
![]() |
|||
muku ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
||
zıplamak biraz abartılı olmuş olabilir :) nasıl tarif edim bilemiyorum,teker yuvarlanmıyoda sürtünerek gidiyo gibi
|
|||
![]() |
|||
dextermeytoo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dextermeytoo
||
bendede oluyor.. Galiba tekerlek sanki lastik tasin ustunden geciyor gibi sanki. :)
|
|||
2006 206 felline 1,4 benzin li
|
|||
![]() |
|||
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
||
Akslarında problem olabilir. Kontrol ettir derim.
|
|||
__B0DRUMLU__
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Direksiyonu çevirince araç titrerse akstandır. 125 -150 tl arası tamiri yapılıyor.
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
1 tanesinin tamiri o fiyatlara, inşallah tek aksta problem vardır. 2 sindede sıkıntı varsa mecburen 2 katına çıkar
![]() |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
||
rot kafaları değiştiyse yanlış takılmış olabilir yerleri... bir sefer ben yaşadım.. aynen sürtüyor...
|
|||
![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |