![]() |
|
vites çubuğu kısaltma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2013 Saat 05:50 |
|
Arkadaşlar netten bazı 206 larda görüyorum kısaltılmış vites kolunu ve çokta hoş görünüyor acaba bu işlemi nasıl yapabiliriz ?
netten baktım kısa çubuklar varmış onlardan mı almak gerekir yoksa çubuğu kesmek mi lazım ? yorumlarınızı bekliyorum... belki bir kaç arkadaş daha çıkar bu işe heveslenen
![]() |
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bi tuningci arka sise cakar taktirken onerdi vana baya anlatti. Su an tam hatirlamiyorum ama sadece vites çubuğu degil sanzimani da kisaltiyo. Yani vitesin biri anyada biri konya da olmuyo geçişler hizli oluyo. Geri eski haline döndürmek de yarim saat dedi. Maliyet 250 tl
|
||
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
||
![]() |
||
gogo46 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bahsedilen olay short shift mi yoksa sadece vites kesip kısaltma işlemimi...
|
||
110hp 1020kg
|
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
Benim demek istediğim sadece görünüm açısından uzun olan vites çubuğunu bir kaç cm kesip kısaltmak yani şanzımana müdahale etmek değil.
|
||
206 1.6 Quicksilver
||
![]() |
||
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nette satılan kısa çubukları çok önermiyorlar , kırılıyor diyenler var onun yerine orijinal çubuğu biraz kesip bir vites topuzu takmak daha iyi diyorlar ki bende öyle yapacağım. :) Vites topuzu için vidalı olanlar ve yine çevirerek takmak için dişli olanlar mevcut. Eğer dişli olanlar tercih edilecekse vites çubuğuna diş açtırmak gerekiyor.
|
||
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
||
![]() |
||
gogo46 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
|
short shift şanzımana mudahele degil.vites aralıklarını kısaltır daha net vites atarsın.tabi sen işlevsellikten çok görüntü amaçlı bir olay istiyorsun.koltukta otururken 5.vitese attıgında elin vites demirinin neresine yetişiyorsa oradan kesebilirsin.çok kısaltırsan vites atarken sorun yaşayabilirsin.
|
||
110hp 1020kg
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
206 1.6 Quicksilver
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |