![]() |
|
saat rengi değişimi yaptım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
koramiral ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 108 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koramiral
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2013 Saat 15:41 |
toplam yarım saatimi aldı saati söktüm içini açtım ekranın arkasında 3. resimdeki turuncu zemin çıktı bu zeminin 3 rengini sarı kırmızı yeşil olarak kırtasiyeden 25 kuruşa aldım 2 tanede asetat kağıdı aldım 50 kuruşa asetat kağıdı rengin eşit dağılmasını sağlıyor rengin arkasına koyuluyor 3 rengide denedim hoşuma gitmedi ama sarı güzel oldu ama beyaz yapmak istedim 3 kat mat asetat kağıdını turuncu kağıda göre kestim üst üste kaydum saatin arkasından çıkan sarı ışığıda beyaz ışık aldım sonuç bu oldu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
206 2000 1.4 lpg
|
|
![]() |
|
koramiral ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 108 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koramiral
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
206 2000 1.4 lpg
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koramiral
aynı sistemdir bence yapılabilir 307 lerede
|
|
206 2000 1.4 lpg
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iyi olmuş denemem gerek ben beğendım zaten teyp ışıklarımda beyaz mavi cuk oturur güzel çalışma olmuş sizde güle güle kullanın...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koramiral
tesekkür ederim teyp iminde tuş renkleri aynı böyle çok uyumlu olacak aksamı bekliyorum foto çekerim birde cam kaldırma tuşlarını söktüm beyaz yapacaktım onda turuncu led kullanmışlar beyaz led alıp lehimledimmi araba içi baya canlanır. (değişiklik her zaman iyidir )
|
|
206 2000 1.4 lpg
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koramiral
buda 307 nin ekranı alt zemin kağdı turuncu bunu değiştirirseniz beyaz olur tabi beyaz ampul kullanmak şartıyla
![]() ![]() |
|
206 2000 1.4 lpg
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
gayet başarılı olmuş tebrikler
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Hocam benim 3 satır ekran bozuldugunda siparis beklememek icin Citroen'in ekranını taktım. Oda yesil üstüne siyah gibi bir renk. Orjinal renge bu sekilde dönüstürebilir miyim? Km saati kırmızı sarı, yol bilgisayarı yesil siyah görünce hic hos olmuyor gözüm ne kadar alıssa da. :)
|
|
![]() |
|
cagdascicen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2013 Konum: Kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cagdascicen
Hiç aklıma gelmedi açıkçası. Güzel olmuş...
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Benim saat gorunmuyo ampullerinden sanırım kendim yapabilir miyim acaba ? Heyecanlandim :)
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koramiral
gösterdiğim gibi saatin içinde hangi renk zemin kağıdı varsa o renk oluyor kırtasiyeden şeffaf renkli kağıt ve aydınger kağıdıyla kolaylıkla halledilebilir zor bi iş değil az çok eli yatkın olan yapabilir
|
|
206 2000 1.4 lpg
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koramiral
kürsat insallah ampuldendir benimkide yanmıyordu açtım içini temizledim kendine geldi saat birşeyler temas etti heralde seninkide öyle olabilir yada 1 ampulle halledebilirsin
Düzenleyen koramiral - 09 Aralık 2013 Saat 23:22 |
|
206 2000 1.4 lpg
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Saatim hic görünmuyo ampuldendir demi ? Ampuldebse nerden temin eder nasil değiştiririm acaba ? Anlıyorsunuz bu işlerden benim orto konsol komple yanmiyo cok canımı sıkıyo
|
|
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bi zamanlar bende yapmıştım :) emeğe saygı.. :)
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koramiral
kürsat her hangi bir aksesuarcıdan rahatlıkla temin edilir dipsiz ampul istiyeceksin renginide seçebilirsin beyaz sarı mavi vs 25 kuruş falan zaten orta konsol komple yanmıyorsa klima rezistans düğmelerine bas onlar yanıyorsa konsolun ampullerinden biri patlamıştır biri patlayınca diğerleride yanmıyor seri bağlantı yapmışlar benimde basıma gelmişti değiştirdim hepsi yandı ama konsolun ampulünü değiştirmek ölüm ölüm :)
Düzenleyen koramiral - 10 Aralık 2013 Saat 11:52 |
|
206 2000 1.4 lpg
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Aynen abi klima ve rezistans yaniyo diğerleri yanmiyo ustalar yaklasmiyo değiştir diyo en demekki kolay bir is değil
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koramiral
kimene göre çok zor bana göre zor değil ama uğraştırıcı şöyle bisey söyleyebilirim ön konsolu sök yani teyp in olduğu kısmı sök kolay sökülüyor düğmelerin olduğu yerin arkasına bak lambaların 1 tanesi görünüyor pense yardımıyla çevirerek çıkart onu değiştir. 3 tane ampul var belki öndeki patlaktır şansına hepsi yanar.
bu yönergeyi takip edebilirsin 5. resimde üç tane beyaz lamba arkası görünüyor onları çevirerek pense yardımıyla çıkart elin yettiiği kadar Düzenleyen koramiral - 10 Aralık 2013 Saat 16:02 |
|
206 2000 1.4 lpg
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Cok Sağol abi teşekkür ettim :) ilk fırsatta ugrascam
|
|
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
güzel çalışma elinize emeğinize sağlık
|
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Bir sorunum var arkadaşlar... ekranda piksel kabı başladı, bunu nasıl düzeltiriz acaba?
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |