![]() |
|
307 motoru stop ettikten sonra tıkırtı geliyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yusufsemi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufsemi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2013 Saat 23:55 |
Merhaba arkadaşlar
Benim 1.6 benzinli 307 de stop ettikten yaklaşık 30 saniye sonra sanki plastik dişlilerin tam kavrayamaması gibi bir ses geliyor. Aracı stop edince çok ince bir ses duyuyorum. bir süre sonra ses kesilip tıkırtı geliyor ve 4-5 saniye sürüyor. Takip ettim hava yolunda hava filtresinden sonra havanın motora girdiği yerden geliyor. Bu ne olabilir?
Düzenleyen yusufsemi - 07 Aralık 2013 Saat 00:17 |
|
![]() |
|
yusufsemi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufsemi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu sabah 4 kez denedim. Ses kesilmisti. Yinede ustaya gittim ve sorunu anlattim. O da denedi ses yoktu. Hava filtresinden sonra bir hava kelebegii varmis. Sesi yapan buymus. Havalararin aniden sogumasindan kaynakli oldugunu soyledi. Simdilik sikinti yok anlasilan. Bakalim zaman ne gosterecek
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun hocam inşallah olmaz bir daha
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tarif ettiğin ses anladığım kadarıyla turbo basınç valfi yada egr valfi tam ismini hatırlayamadım şimdi o parçadan geliyor gibi tahmin ediyorum focusumda vardı aracı stop ettikten kısa süre sonra bazen yapıyordu o sesi 120 tllik bir parça yan sanayi daha ucuzuda var tabi. psa motorunu tanıyan bir ustaya sesi denk getirmeye çalış. dediğim parçaysa anlayacaktır. bahsettiğim parça turbo basıncını ayarlıyor. bozulduğunda çıkardığı ses tabiri caizse şişik balonu iki elinizle tutup hava çıkarırsınızya ona benzer bir ses.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |