![]() |
|
İlk arabam olarak 206 istiyorum. Önerileriniz ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2013 Saat 02:39 |
Herkese meraba arkadaşlar ehliyeti yeni aldım inşallah araba almayı düşünüyoruz. İlk arabam olucak ve ben 206 istiyorum. Hem genç arabası hemde aile arabası olduğunu düşünüyorum. Dizaynı çok hoşuma gidiyor. Bütçem ise 14.000 liraya kadar. Bu fiyata uygun bir 206 alabilir miyim ? Şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
işini görürmü bana hoş gibi geldi ama sıkıntısı olabilir sorgulatmak lazım
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
vodkaburnblue ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2013 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vodkaburnblue
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende ağustos ayında ilk arabam olarak 206 aldım.Yaşım gereği ve bütçem gereği spor arabaya sahip olmak için 206 en ideal araba gelmişti.
Benimde bütçem 14-15 lira idi, yanlız temiz bir 206 bulunca 18e almıştık.İnşallah gönlüne göre bulursun.Nadirde olsa bulabilirsin ama zor gibi.O civarada kazalı ve kilometresi bi hayli yüksek yorulmuş araçlar denk gelir genellikle, ama nasip kısmet işi inşallah istediğin olur.
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Gözüme temiz olarak carpan iki tane paylastım kardesim. Yüksek modellere zaten bakma, büyük hasar kayıtlı olanları falan bulursun. Bence aracta model elbette önemli ama bakımı düzenli yapılmıssa sorun yoktur. Üstteki bence gayet iyi, vergi indiriminden de yararlanabilirsin, ki zaten vergisi normalde de bir sey degil. :) |
|
![]() |
|
_ali_ ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
Alt takımlara baktırmadan aracı almayın. Bu araçlar kaymak asfalt için tasarlanıp üretilmiş, bizim belediyeleri hesaba katmamışlar.
|
|
206 1.4 + LPG
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
yeni ehliyet ve ilk araç olarak 14 liralık 206 sakat :D
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İlk araba olarak 206 hele ki 14bin tl bütçeye göre 206 sizi çok karmaşık bir ruh haline sokabilir. Arabadan soğursun, aile baskısı olur, satmak istersin alıcı cıkmaz fiyat kırarsın zarar edersin, hele ki masraf ettiysen o aile baskısı baya bi insanın moralini bozmuştur diye düşünüyorum (ben de dahil).
Bütçe şöyle 19 bin falan olsa zevkle binebileceğin dizel bir 206 alabilirsin. Ufak tefek masraf illa ki çıkar. Onlar her arabada olur. Ama 14bin tllik 206 kumar gibi bişeydir.
|
|
![]() |
|
Yek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
Bunun gibi temız birşey bulabilirsem neden olmasın :) Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Eğer bir sorunu yoksa harika gerçekten. Acaba ankarada böyle birşey karşıma çıkar mı bakalım inşallah :)
|
|
![]() |
|
Evet haklısın. 14 bin liraya kadar bir çok araba alınabilir ama benim içime sinmesi çok önemli. Ona hevesle bakıp sürmeliyim :)
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
14 Bıne rahat temiz bir 206 denk getırırsınız şöyle 99 yada 2000 5 kapı mutlaka çıkar ancak arkadaşların dediği gibi masrafları olabılıyor 206 hassas bir araç arabadan da anlamıyorsanız sizi yorar.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Bu ne iş yahu fiyatlar uçmuş. Bence biraz bekleyin. Ocaktan sonra alın.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
19.000 tl 206' ya verilir mi allah aşkına
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |