|
ASKERLİK Süresi: 40 Yıl! |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2013 Saat 20:42 |
Antik Sparta şehri en parlak günlerinde bile iptidai evlerden oluşan beş köyden meydana geliyordu. İ.Ö. 7. yüzyılda Sparta’daki hayat diğer Yunan şehirlerinden pek farklı değildi. Fakat İ.Ö. 6. yüzyıldan itibaren Spartalılar savaş odaklı yaşamaya başladılar. Sağlıksız doğan bebekler hemen öldürüldü, çocuklar yedi yaşından itibaren askeri eğitim görmeye başladı.
Spartalılar 30 yaşına kadar kışlada yaşamaya mecburdular. Spartalıların 20 yaşında başlayan askerliği 40 yıl devam ediyordu. |
|
cagdascicen
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2013 Konum: Kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cagdascicen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Offff şafak 14.600 :) adam öldürsen bu kadar yapmazsın. Allah düşmanımın başına vermesin. Hele ki Kayseri 1. Komando Tugayı'nda yapıyorsan ;)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cagdascicen
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2013 Konum: Kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cagdascicen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Serkan hocam asker olduğunuz için size de hak veriyorum ama ben askerliğe alışamadım. Komando tugayında eğitim çavuşuydum hem de Hava İndirme Eğitim Bölüğü'nde. 200 tane acemiden sorumluydum. İçtimaları hazırlar, acemilerin önünde intikal yapardım. Bunları daha önce yaşamamış biri olarak bana da hak vermenizi isterdim.
|
|
xMEGANx
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
vaoouuu bitmezki :D
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |