![]() |
|
307 bu ikaz ne anlama geliyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2013 Saat 10:55 |
Abi anlatımından anlayamadım. Kullanma kılavuzuna baksan eger varsa? Ya da netten kullanma kılavuzuna ulaşabilirsin sanırım.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
eee ben sana ne diyeyim ki salih :)
bu arada egzoz duruyor abı 70tl kargo fıyatı cektı herıfler gondermedım.susturucu harıc 30-35cm boru var onu kestırmek gerek.nasıl olcak bılmıyorum..
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Konuya Müdahale Ediyorum Ancak :) Sanırım Kargo Şirketi İle Anlaşma Olmadığı Sürece Fiyatlar Yüksek Oluyor Abi , İkinizden Birinin İşletme İle İlgili Dükkanı Vs Varsa Anlaşması Varsa Onun Üzerinden Halledin
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
salih duruyor depodan çıkardımda hacım,o düz boru için egzoscuya gitmem gerek yakındada aracım veya elmaz makınemde yok valla :( aynen anlasmalı kargo olmayınca sıkıntı...
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
bursada bır araba var,egerkı arabayla gelırsem yanımda getırcem sana dostum.
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |