![]() |
|
206 hdi son zamanlarda fazla yakıyo neden acaba |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2013 Saat 21:15 |
arkadaşlar 206 hdi aracım son zamanlarda yakıtı fazlalaştı zannediyorum ama yakıt zamlarda malum tabide genelde 30 tl mazot alıyodum 115 km şehir içi yol yapıyodum kızdırma bujisi yağ yağ filtresi hava filtresi falan değiştirdim antifiriz koydum nedendir bilmiyorum 30 tl mazot alıyorum şimdi 105 km yapıyo yapmıyor nerdeyse neden acaba bi fikri olan varmı arabayı fazla spor kullanmam normal aheste aheste yormadan ekonomi kullanırım her zaman aynı havalarda fazla soğuk değil trafik aynı trafik nedir anlamadım
|
|
peugeot 206 sw 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kışın biraz fazla yakması normal bence.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
istanbulda yaşıyorum henüz kış denecek kadar soğuk olmadı ancak bu günlerden sonra yaksa yeni yeni havalar soğumaya başlıyo
|
|
peugeot 206 sw 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
10 km ile aracın az çok yaktığı anlaşılmazki uzun yolda daha net anlaşılır ben yeri geliyor 140 km yapıyorum yeri geliyor 120 km yapıyom 50 liralık benzinle
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |