![]() |
|
peugeot silikon anhtarlık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2013 Saat 19:58 |
|
arkadaslar daha çok önceleri hb' den teemin ettiğim silikon anahtarlıklardan şimdi nette araştırdım fakat pek bilinmeyen bi siteden temin ettim. isteyen arkadaslar google a kemaloto yazarsanız bulabilirsiniz. kesinlikle satıcıyla bi ilişkim yoktur. kar amacı güden bi paylaşım değildir. benim hoşuma gitti, sizlerde beyenirseniz sipariş edebilirsiniz. ben ettim geldi. resimler aşağıda . ..
![]() ![]() |
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bende almıştım bu anahtarlıktan zamanla morarıyor ama
Düzenleyen Serkan - 26 Kasım 2013 Saat 20:30 |
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
5 liralık mal abi bi kaç sene gitsin yeter. bizlemi yaşıycak
![]() |
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
Ben yedek anahtar yaptırırken adama abi bana bunu hediye ediyosun dedim ve aldım :) 135 TL anahtar parası verdim bi zahmet etsin ama dimi :)
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Estatik bir anahtarlık tipi güzel duruyor ...
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Aynı anahtarlıktan geçenlerde İstanbul Starcity AVM nin otopark katında bulunan anahtarcıda da gördüm fiyat aynı 5 liraydı beğenen düşünen arkadaşlar İstanbul'da olanlar oradanda bakabilirler ;)
|
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
Bende o adamdan aldım zaten :)) Yedeği yaptırırken..
|
||
![]() |
||
![]() |
||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aynından bendede var :D
|
||
i
![]() |
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
koptum yoruma ![]() |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
Bende de aynısından var ama cepten sarkıtınca hava mı atıyorsun diyenler oldu. Ben de geçen sefer bahsettiğim anahtarlıktan yaptırttım..
![]() Düzenleyen barishrocker - 19 Şubat 2014 Saat 20:27 |
||
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
Nedense ben hiç sevmiyorum silikon anahtarlıkları.
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
s.seckin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
|
barış abi kocaman gibi gözüküyor ya nasıl tasıosun onları :)
|
||
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
||
![]() |
||
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
En üstteki zaten süs amaçlı yapıldı ![]() ![]() |
||
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
||
![]() |
||
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
|
herhangi bir japon pazarına gidin var arkadaşlar ben gördüm :D 2 lira
|
||
![]() |
||
s.seckin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
|
anladım abi aman dikkat et kırılmasın cepte :)
|
||
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
Çift kat pleksiden yapılma, zorlamazsan kırılmaz da gene de belli olmaz
![]() |
||
||
![]() |
||
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
|
ben dün aldım 2.5 liraymış herhangi bir japon pazarında bulabilirsniz sadece peugeot değil birçok marka vardı..
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |