![]() |
|
CamFilmine kesilen cezaya itiraz kabul edilmeyecek |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Kasım 2013 Saat 19:51 |
|
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Önce yetkiler arttı sonrada sebepler. 30binliralık araba alırken 13bin lira vergi veriyoruz yetmiyor demi hayasızlar.
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Hadi geçmiş olsun, bari muayeneden geçirmeyin de millet hiç yaptırmasın.
|
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
gidip 250 tl versek ruhsata işletsek yasa yargıtay emniyet hepsini satın almış olucaz ve serbest vuhhuuuu
![]() |
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
![]() |
||
|
Ruhsata nasıl işletiyoruz ? Öyle bişi varsa hemen ben de yaptırırım.
|
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
aracının bağlı olduğu veya bulunduğun il-ilçe trafik şube müdürlüğüne film yaptırdığın yerden uygulamanın faturası ile gidiyorsun görevli memur aracını kontrol ediyor resmini çekiyor aksi bi durum yoksa ödemeyi yapıp işlettiriyorsun camlar filmli diye
|
||
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
gerçekten böle bişey varmı? ilk defa senden duyuyorum. öle birinden mi duydun yoksa etrafından yaptıran oldumu?
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
|
anlattığım gibi işlemler neticesinde ruhsata işletiliyor bu daha önceki açılan konularda da geçer ben bizzat yaptırmadım ama trafik şubede bu tarz işlemleri gördüm bu şekilde yaptıranlarıda duydum ama şunuda söylemek doğru olur eğer (yeni bir yönetmelik çıkdıysa) ve özel bireysel araçlarda fabrika çıkışlı ve sonradan yapılmış görüşü engellemeye engel kusur barındıran cam film+ reklendirme +karartma gibi (işlemler kesinlikle yasaktır) denmesi gerekiyor çıkarttıkları yada çıkartacakları yönetmelikte bu maddelerin bulundurulması gerekir bulunmuyorsa her türlü film cezalarına itiraz edilir ve şuan filme ceza kesme denkgeldiğin memurun insiyatifine kalmış durumdadır
|
||
||
![]() |
||
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|
cam filmini isletme diye bir durum yok. Renkli cam takilip uygunluk ve teknik ozellik yani koyuluk derecelerini vs. Gosteren belge bulunduruluyor ruhsatta. Onu bile polise anlatmak bazen cileden cikarabiliyor insani.
|
||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
bende öle biliyorum ama arkadas cam filmi deyince şaşırdım. kendinden renkli cam olduğunda ruhsata işlenebiliyor diye biliyorum. cam filminde işletme diye bişey yok deniyodu. ama arkadasın sölediğine göre mümkün gibi.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
madem bu denli yasak ülkeye girişini yasaklasınlar.
|
||
![]() |
||
|
Kusura bakmayın lafım meclisten dışarı ama brükrasi de mantık arayamıyorum ben. Amip gibi yaşar olduk iyice.
|
||
![]() |
||
kayali ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
|
Üzerinden vergi alınarak satılan birşeyin yasak olması anca bizim ülkemizde olur zaten
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Cam filmi işletmek dıye bişey yok diye biliyorum ancak gözlerinden rahatsız raporu alırsanız ve fılmler çok koyu değilse raporla birlikte ceza gelmiyormuş bır arkadaş bu şekılde kullanıyor bugune kadar hıç ceza yazan olmamış ama cam fılmını ruhsata işleten hiç duymadım pekte ihtimal vermıyorum doğruysa eğer yararlanmak isteyen çok olucaktır.Aracımın rengıne fılm çok gıdıyor yaptırcam sırf bu herıfler yuzunden yaptıramıyorum tamam 3 numaraya çok koyu olanlara bişey demiyorumda 1 numara cam fılmıne bıle takıyor herıfler bakıyor cama anlıyor ufaktan bır karartı var soruyor fılm varmı dıye var deyınce ceza yazıyor sök diyor bır suru şey fılm ıstıyorum ama sırf böyle şey ıçın madara olmak istemediğimden yaptırmıyorum parasıyla rezil ediyorlar insanı ...
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
|
renkli cam ve filmli cam arasında görsellik açısından ne fark var kendinden renkli cam ruhsata işlenebiliyorsa film çekilmiş cam neden işletilemesin ikisininde renk mantığı aynı değilmi filmin araçlarda yasak olma sebebi nedir?: trafik ekiplerinin seyir halinde iken aracın sürücüsünü ve araç içini rahat göremedikleri için daha öncede bahsettim gerekçe şöyle sürücü araç kullanırken sürüş kurallarına uyuyormu yolcu taşıma kapasitesi aşılmışmı emniyet kemeri takılımı gerekce bunlar şimdi kendinden renkli colormatik cam bu filmli cam gibi renk unsuru teşkil ediyormu evet ; ruhsata renkli cam diye yazılınca yasal oluyormu evet neden film çekilmiş cama karşı polisler bu kadar duyarlı cevap her yazdıkları ceza kadar maaşlarına prim alıyorlar
şimdi cevap:renkli cam işletilince serbestleşe biliyorsa neden filmli cam işletilemez ? neden serbest hale gelemez |
||
||
![]() |
||
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||
![]() |
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|
öyle düşünmemek gerek, cam filmi sadece araclarda kullanılmıyor. bina işyeri camlarına kullanılıyor, bu cam filmlerine bu kadar tepki gösterilmesinin nedeni birazda bizim abartılı tutumuz neden oluyor. ön cama film yaptırırsak, yada aracın içerisini gündüz vakti görülmeyecek şekilde karartırsak bu tür yasaklamalar olur. e birazda kanun uygulayıcıların insiyatif kullanması olumsuz tarafa fazla kayarsa açık zararsız film yaptıranlarda arada kaynıyor maalesef.
|
||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
||
![]() |
||
|
Çok haklısınız sıkıntı burda zaten. Bir açık varsa dibine kadar kullanıyoruz durduramıyoruz. Heleki niyet kötüyse bak sen işin sonuna. |
||
![]() |
||
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Arka taraftaki filmler tamam da öndeki filmlere ben şahsen karşıyım. Kazaya sebebiyet verebilme ihtimali var. Görüş de baya düşüyor. Görüntü on numara oluyor fakat güvenlik daha önemli diye düşünüyorum.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |