![]() |
|
Gaz Kesme Sorunu ( Chevrolet Cruze ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Kasım 2013 Saat 11:29 |
Abilerim,Kardeşlerim uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım.Sizlere danışmak istediğim bir problemim var.Araç tanıdık gelmeyebilir ama mekanik yine aynıdır düşüncesi ile sizlerle paylaşmak istedim.
Araç ; 2010 Chevrolet Cruze Ls Mt5 Full ( Sanırım 124 bg'idi ) modeli.Taa Kurban Bayramında aracın arada sırada arıza lambası yanıp sönüyordu.İlk başlar araçda bir problem yok diye sallamadım fakat ; sonrasında araç ( düz yolda ) trafikte 70 ile giderken birden gaz yememeye başladı,aracın söndüğünün farkında varamadım taa ki direksiyon sertleşmeye başladığında anladım ki araç sönmüş.En soldan nasıl sağa geçtiğimi bilmiyorum.Araç dolu vaziyette bütün ailem var.Neyse aracı söndürdüm tekrar marşa bastım gideceğimiz yere gittik.Aracı park ettim hemen kullanma klavuzunu elime aldım arıza koduna baktım birşey göremedim...Araç bayramdan bu yana aynı sıkıntıyı yaşatmadı ama dün akşam keskin bi virajı 60 km civarı hızla dönerken araç sönünce ve direksiyon sertleşince bu arızanın çözülmesi gerektiğini ve ciddi ciddi bir problem olduğunu anladım. Aracın şu an ki sıkıntısı rolantide çalışmaması.Ayağınızı gazdan çektiğiniz andan itibaren araç anında sönüyor.Aracı garaja sokabilmek için yaklaşık 5 kere marş basıp yüksek devirde soktum içeri.Araçta lpg var.Problemin lpg'den kaynaklandığını düşünerek aracı benzine aldım fakat yine aynı arızayı verdi ve kontak açıkken aracın arıza lambası devamlı yanıyor. Yazının biraz uzun olduğunun farkındayım.Aracın probleminin kısası 2.satırda yazıyo.Diğerleri de başımdan geçen elim olaylar.Şimdiden herkese teşekür ederim.Yardımlarınızı Bekliyorum. NOT : Aracın sadece arıza tesbitini 150 TL'ye yapıyorlar.Arızalı parça değiştirilirse servis ücreti talep etmiyorlar.
|
|
Hesabını Veremeyeceğiniz İşlere Kalkışmayın..Çünkü,Öteki Tarafta Bulaşık Yıkatmıyorlar...
|
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şanzıman debrıyaj balatası fılan acıldımı bı ıslem gordumu bu hatadan once ?
bizdede aynısı oldu 1 ay önce son gaz yapıyorum devir dusuoyr yukselıyor rolantıde bı turlu calısmıyor araba gıtmıyordu bıle. ogun debrıyaj degısmıstı orda bı kabloda temassızlk olmus takarken galıba bı parcanın o sekılde tamır gormustu sanırım |
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Geçmiş olsun Yusuf, arıza tespiti yaptırmadan sorunu bulmaz zor gibi, tanıdık bir ustan yok mu bakacak, 150 TL arıza tespiti için uçuk rakammış.
|
|
![]() |
|
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracı alalı sanırım 5 ay oldu.Abimin aracı ve abim benden habersiz gidip aldı.Ne şartlarda nelere baktırarak aldığını bilmiyorum.Aracın dışardan bakılınca ve sürünce bu sıkıntıdan hariç sorunu olduğunu hissetmedim.Daha öncesini de bilmiyorum ne işlemler görmüş neler geçirmiş bilgim yok.İnşallah dediğiniz gibi kablo temassızlığıdır.Kurcalamazlar umarım arabayı
![]() |
|
Hesabını Veremeyeceğiniz İşlere Kalkışmayın..Çünkü,Öteki Tarafta Bulaşık Yıkatmıyorlar...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Abi dediğin gibi uçuk bir rakam.Tanıdık usta da yok.Aslında var ama nokta atışı yapacaklarını pek sanmıyorum.Yani orasını değiştirirler veya burasını değiştirirler.Kısacası deneme-yanılma yolundan gidip arızayı bulacaklarını tahmin ediyorum.Servis işin içine girerse,en azından kurumsal bir şirket karşımızda olur ve haklarımızı sonuna kadar savunuruz diye düşünüyorum.
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Konu yanlış yerde mi ben mi herşeyi okumadım acaba:)
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Konu doğru yerde Doğan sen yanlış görüyorsun. Şaka şaka şimdi taşıdım.
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Araç garantisi biteli 5 ay olmuş.Hadi hayırlısı bakalım
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |