![]() |
|
Bu gün eminönü tarafındaki 206 kimdi ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2013 Saat 17:03 |
Arkadaşlar bu gün eminönü tarafında bir 206 lı arkadaşa selam verdim arka camda peugeotturkey logosu vardı kimdir o arkadaş =) Beyaz 307 liyim ben
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
senmiydin kardeşim ? :)
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
kül kedisi misali :)
|
|
![]() |
|
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Jantlarından biri düştüyse deneyelim. Hangi araca uyarsa
![]() |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
O arkadaşı buluncayakadarUPGünceli :))
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
![]()
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
Belki satılan araclardandır. :) Bu kadar üstüne düsmeyelim ürkebilir.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Rengini bari söyleseydin aracın, belki tanıyan vardır.
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Mobese kayıtlarını inceletelim tam tarih ve saat ver bize bu iş iyice ciddiye bindi o 206'nın sahibi bulunacak!! :)) Kimse çıksın ortaya..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
pardon topici unuttum ben; ![]() değildim kardeşim 106 quick var bende:) Not: Beni görebileceğin yerler ağırlıklı olarak Acıbadem, Kadıköy, Soğanlık(Kartal), 4Levent, Zincirlikuyu, Bağdat Caddesi
Düzenleyen dogan106 - 25 Kasım 2013 Saat 17:41 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |