![]() |
|
Partner'ın kornasını değiştirmek |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
baybaba ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 221 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Kasım 2013 Saat 13:22 |
Selamlar Partner'in kornasını kullanmaya bir türlü alışamadım, veya bana çok zor geliyor,daha önceki arabam clio da parmak ucuyla bile çok kolay kornayı kullanabiliyordum, bunda ise tam bir işkence basıyorsun çalmıyor, tam yerini bulup tüm gücünle direksiyonun ortasına bastırmak gerekiyor, çoğu zaman kornayı çalana kadar olay bitmiş oluyor, korkum gerçekten korna
basarak önleyeceğim bir kazayı , zamanında çalamadığım korna yüzünden başıma gelmesi, bu kornanın yerini değiştirebilirmiyiz, clio gibi sinyal kol ucuna alma durumumuz olabilir mi? |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tırnağı zamanla zedelenmiş, onu yaptırabileceğin usta çok nadir.
diğer konu için, akıllı bi elektronikçi bulabilirsen yapılır
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Kornanın 1 hattı com2000in airbag sargısı ile direksiyona iletiliyor. Önce direksiyonun airbagli kısmını söküp bir bakın temassızlık olabilir. SOnra bir hal çaresine bakalım |
|
![]() |
|
baybaba ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 221 |
Kornanın airbag ile ilgili olabileceği hiç aklıma gelmedi,
airbag ışığı arada bir yanıyor, sonra tekrar düzeliyor, o zaman bununla ilgili birşey galiba, bir baktırayım, |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
com2000 sargısını bir kontrol ettirin. Benim bir kere koptu airbag ve korna iptal oldu. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |