![]() |
|
106 xs egsoz :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tsgenc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2013 Saat 20:00 |
herkese iyiakşamlar. egsozu ilk yaptırdığımda ufak bi vidyo çekmiştik. aklıma geldi sizinlede paylaşıyım dedim:) (kapak açık)
bu vidyodada lastiklerin azizliğine uğradım ve patinajdan hızlanamadım ama egsoz sesi yinede geliyo biraz (kapak kapalı) olumlu veya olumsuz görüşlerinizi bekliyorum:)
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bence ses oldukça güzel
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
tsgenc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
egsozun içi kurum bağladıkça ses sanki dahada güzelleşiyor. yakın zamanda tekrar bi vidyo çekmek istiyorum açıkcası :)
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
aynen kurum bağladıkça sesi tok güzel bi şekil alır fakat yakıtda şekilleşiyor artmak gibi :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
yaklaşık 50 kuruş gibi bi şekil aldı :)
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Ses güzel, yakıt da güzelmiş :)
|
|
![]() |
|
aynen öyle :) yakıyo ama ses ve performans olarak yeterince tatmin edici :)
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
egzozdan performans beklemek yerine yakıtda artış beklmek bence daha mantıklı gelior :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |